Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12100733 razy)
|
RafałS
|
Pfff... a kiedy mnie nie wyszło?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Protestować pod parlamentem - jedna z lepszych opcji dla banko-korpo. Jeszcze pojadą dotankować $rockefellera przy okazji. A korpo w tym czasie buduje się...
No pod parlamentem wlasnie u niemca juz nie Teraz by ich tam szybko skuli. Stoja na polach przy autostradach. Wieczorkiem jak sie jedzie A8, jasniutko od swiateł traktorow , do tego ogniska pala. Wstrzymuja ruch na 10 - 15min, robi sie korek, i do bazy zjezdzaja.A na .małych wioskach bauery sie leja z policja, jak tam cos policja zablokuje ze nie moga przejechac. Bo tam nie ma terminatorow oddzialy specjalnch pod reka , jak w Berlinie, Monachium zaskoczony jestem, ze niemiec tez potrafi partyzantke....
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Protestować pod parlamentem - jedna z lepszych opcji dla banko-korpo. Jeszcze pojadą dotankować $rockefellera przy okazji. A korpo w tym czasie buduje się...
No pod parlamentem wlasnie u niemca juz nie Teraz by ich tam szybko skuli. Stoja na polach przy autostradach. Wieczorkiem jak sie jedzie A8, jasniutko od swiateł traktorow , do tego ogniska pala. Wstrzymuja ruch na 10 - 15min, robi sie korek, i do bazy zjezdzaja.A na .małych wioskach bauery sie leja z policja, jak tam cos policja zablokuje ze nie moga przejechac. Bo tam nie ma terminatorow oddzialy specjalnch pod reka , jak w Berlinie, Monachium zaskoczony jestem, ze niemiec tez potrafi partyzantke.... Na szlakach zaopatrzenia korpo-złodziej i adresy korpo-lobbystów jest sens. Inaczej szkodnictwo wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A towary spożywcze miały docelowo być przewożone do Afryki... Tam jest głód, a tutaj problem z nadmiarem. Wiem, wiem, na Afryce nie zarobią...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na kocu jest jak Orbana załatwili
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Naiwny Panie Jarek zrobiłeś się strasznie. Banialuki żółtodzioba od jednorękiego bandyty tak Cię podniecają? Starość, czy nieodpowiednia proporcja? Niezależna od Unii Europejskiej, Niemiec, Rosji Polska to science-fiction. Niestety mamy takie położenie, że albo w jedną, albo w drugą. Sztuka polega na obudowaniu tego sprawną dyplomacją, tak aby wyciągnąć jak najwięcej dla Polski, klepiąc się po plecach i uśmiechając. Ale jak ktoś uważa, że odpowiednią drogą jest Orban, i grymas na ryju macierewicza, i pierwszego żoliborsko-pisowskiego geja pisu, to Brawo.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Naiwny Panie Jarek zrobiłeś się strasznie. Banialuki żółtodzioba od jednorękiego bandyty tak Cię podniecają? Starość, czy nieodpowiednia proporcja? Niezależna od Unii Europejskiej, Niemiec, Rosji Polska to science-fiction. Niestety mamy takie położenie, że albo w jedną, albo w drugą. Sztuka polega na obudowaniu tego sprawną dyplomacją, tak aby wyciągnąć jak najwięcej dla Polski, klepiąc się po plecach i uśmiechając. Ale jak ktoś uważa, że odpowiednią drogą jest Orban, i grymas na ryju macierewicza, i pierwszego żoliborsko-pisowskiego geja pisu, to Brawo. No niestety takie czasy, że żeby wygrać, trzeba mówić tak, aby odbiorcy Ferdka Kiepskiego mogli się uruchomić. Pierwszy Gej Pisu pamiętam tłumaczył, że będzie 500+ na krowę, i 300+ na świnię... a swoją drogą, te 500 plus zwiększyło dzietność niesamowicie. Wśród imigrantów, co to ich pis za pieniądze sprowadzał...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo lubię Tuska grillowac...Płacę podatki na polityków- należy mi się...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|