Jarek
Go
|
Na ale jak to mozliwe, ze w tym rzadzie liberalnym - prounijnej, siedza komuchy w onucach PZPR- u, i nikt ich nie rozlicza... Podac nazwiska ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
a swoją drogą Ty też jesteś przeciw Unii, czy za Unią, bo już nie rozumiem... To po cholerę tam siedzisz, wracaj do Polski z tej tragicznej unii, póki czas. Czy tak jak te pisowskie szczury, najpierw wielki szczek na unię, a teraz wszyscy się chcą tam ewakuować, i wyprowadzają się z całymi rodzinami? W te, albo we w te.
A czy ja mam napisne w metryce urodzenia, ze mam byc za, lub przeciw unii Nie mam serca i duszy patrioty... Przestało mi sie w unii podobac, ale jezli kogos tym faktem uraziłem, to juz nie moj problem..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na ale jak to mozliwe, ze w tym rzadzie liberalnym - prounijnej, siedza komuchy w onucach PZPR- u, i nikt ich nie rozlicza... Podac nazwiska ? Tych co śpiewają tak jak Unia zagra, nie rozliczają. Nawet idą z celi do Brukseli...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Nawet idą z celi do Brukseli... hehehe, ależ wysokich lotów dowcip pisowski. Coś ala pietrzak. Boki zrywać. Gdzie to usłyszałaś, w szczujni? A tak wogóle, to nie z celi, tylko z aresztu wydobywczego, gdzie spędził 9 miesięcy bez wyroku, zupełnie inaczej niż przestępcy wąsik i kamiński skazani prawomocnym wyrokiem. Ponadto jak się okazuje jedynym 'dowodem' było to, żę pomówili go m.in. pisowcy, którzy już się wycofali z zeznań, twierdząc, że byli do tego zmuszeni i ratowali swoją skórę. Także na dzień dzisiejszy jest 9 miesięcy aresztu, brak dowodów, brak wyroku, i tylko durne hasło durnych ludzi "z celi do brukseli". Brak słów. ps. i gość schudł 18 kg, a nie przytył jak przaśny wąsik, albo ten kliniczny alkoholik, którego trzeba było dokarmiać sondą, bo w delirce nie przyjmnował pokarmu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie będziemy mieć nic, będziemy szczęśliwi - jasny przekaz niemieckiej unii - ruina gospodarcza do 2040. Nawet hołownia sejm przedszkola nie będzie Federacja ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Chinach do 2035 ma powstać 200 nowych lotnisk a my w Europie mamy wizje hulanogi roweru - eko debil Europa obywatel
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba iść z po(d)stępem... Zielony ład jest najważniejszy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Ład ładem, ale już raz przeżyliśmy "zieloną rewolucję" Czyli 5+wio!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podał konkret: - "Nie mówię, że Kaczyński ma się we mnie zakochać"... I wystarczy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skromni, nie chcą się chwalić zarobkami...
|
|
|
|
|
|
|
|