|
Jarek
Go
|
Bosak przynajmniej jest odważny i mówi wprost, tak jak jest... Fanatycy polityki prounijnej, maja problem w momencie, kiedy opozycja zaczyna ich punktowac na argumenty. Bosak robi to z klasa ...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Za to jakiś Kłaczek w tv-republika też nie lubi lania wody, a sam leje i to na wizji!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za to jakiś Kłaczek w tv-republika też nie lubi lania wody, a sam leje i to na wizji! Ale oni nie mają zasięgów do manipulowania prounijnego elektoratu ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za to jakiś Kłaczek w tv-republika też nie lubi lania wody, a sam leje i to na wizji! Widzę, że śledzisz tę stację... Ale Tusk bardzo "lubi" Kłeczka - tak jak on to rozumie... https://www.youtube.com/watch?v=pU37mII37uoTakich trudnych pytań się mie zadaje ...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Dyktatura Tuska, hehehehe, co trzeba mieć w głowie, żeby cos takiego napisać
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A czym gangsterskie metody Tuska się różnią od gangsterskich działań Kaczyńskiego? Jeden i drugi się powołują na "koństytucję" którą obaj mają za nic.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zadziałała strategia wet za wet, jedyna skuteczna strategia.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
A czym gangsterskie metody Tuska się różnią od gangsterskich działań Kaczyńskiego? Jeden i drugi się powołują na "koństytucję" którą obaj mają za nic. Ty tak na poważnie? Czy sobie jajca robisz?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Symetryzm mazurka i stanowskiego opłacany z pieniędzy podatnika.... Co z tego że pod jest zły, jak Tusk jest podobny. Litości
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A czym gangsterskie metody Tuska się różnią od gangsterskich działań Kaczyńskiego? Jeden i drugi się powołują na "koństytucję" którą obaj mają za nic. Ty tak na poważnie? Czy sobie jajca robisz? Mnie to obojętne, bo stwierdzam fakty, a ty bielmo masz na oczach, że nie widzisz oczywistych oczywistości popisowych?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chociaż obiektywnie muszę stwierdzić, że gang Kaczyńskiego obalał państwo "ustawami", a Tusk - na skróty "uchwałami" robi to samo - łamie KONSTYTUCJĘ.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przykład: rząd poski 8-9 strategicznych ministerstw góra 50 osób od premera po dyrektora departamentu - wszystko. A coś mi się obiło w tv-szczujnia, że u Tuska zamiast 130 jak za Pis-U jest 170, ale nie weryfikowałem, bo to mnie specjalnie nie interesuje. Czym się różni więc "babilon pisowski" od "sodomy i gomory" koalicji 13-go grudnia - chwytliwe skojarzenie - nieprawdaż? Zasada TKM -wiecznie żywa.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Hehehehe, mo nie wiem. Ośmiorniczki I zegarek Nowaka vs 250 mln bielana i 5 mld o Bajtka. Szwagier Ziobry jako prokurator krajowy, Kurski jak szef szczujni, setki spaw w garażu prokuratura i nielegalną inwigilacja i przekazywanie danych wrażliwych szczujni, td.itp. Faktycznie , symetria, nie da się ukryć
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Standardowe, nieuniknione błędy i drobne złodziejstwo, które było pełnione, vs systemowi bandyci, zorganizowani w grupie przestępczej, czyt. Mafii, dążący do zawłaszczenia Państwa. Robiący wodę z mózgu najsłabszym, starym i patologii. Zresztą widać efekty, najwyższa korupcja i najniższa dzietność, odwrotnie do ich sztandarowych deklaracji. Faktycznie, nie ma różnicy, hehehhe
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Napiszę szczerze, jak widzę to "heheheheh" - to mi się dyskutować odechciewa. Ogólnie do tego unikam dyskusji z wszelkimi fanatykami, a fanatykami dietetycznymi w szczególności. A złodziej to złodziej - a ciężar gatunkowy złodziejstwa się nie liczy. Różnica jest taka, że za kostkę masła wsadzą emerytkę do więzienia, a za przewalone miliardy publicznych pieniędzy - przeważnie chwała jest. Nie ma "cudownego" Tuska i "cudownego" Kaczyńskiego - są tylko cwaniaczki "kochające władzę". Np. Kołodziejczak już przywykł do "kierowcy służbowego", bo nie zdawał sobie sprawy jak "bycie u władzy" korumpuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dyktatura Tuska, hehehehe, co trzeba mieć w głowie, żeby cos takiego napisać
A co trzeba miec w głowie zeby podac jeden argument ze jest prawym ptemierm Polski, a nie Ukrainy...
|
|
|
|
|
|
|
|