Jarek
Go
|
Chociaż obiektywnie muszę stwierdzić, że gang Kaczyńskiego obalał państwo "ustawami", a Tusk - na skróty "uchwałami" robi to samo - łamie KONSTYTUCJĘ.
|
|
|
|
|
|
|
Prymulka5
Newbie
wiadomoci: 30
|
Maniek, nowy Tusk liczy sobie dwa miesiące. Choćby bardzo chciał, nie przebije pisiaków. Dajmy mu czas
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Napiszę szczerze, jak widzę to "heheheheh" - to mi się dyskutować odechciewa. Ogólnie do tego unikam dyskusji z wszelkimi fanatykami, a fanatykami dietetycznymi w szczególności. A złodziej to złodziej - a ciężar gatunkowy złodziejstwa się nie liczy. Różnica jest taka, że za kostkę masła wsadzą emerytkę do więzienia, a za przewalone miliardy publicznych pieniędzy - przeważnie chwała jest. Nie ma "cudownego" Tuska i "cudownego" Kaczyńskiego - są tylko cwaniaczki "kochające władzę". Np. Kołodziejczak już przywykł do "kierowcy służbowego", bo nie zdawał sobie sprawy jak "bycie u władzy" korumpuje. To fakt, chciał sma prowadzic , w to akurat mu wierze..
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czy ktoś już słyszał o przypadku wycofania któregokolwiek szkodliwego przepisu pisiowego za tuskich, przywróceniu stanu przedpisiowego? Popis...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26805
|
Maniek, nowy Tusk liczy sobie dwa miesiące. Choćby bardzo chciał, nie przebije pisiaków. Dajmy mu czas Jasne narazie się moszczą, rozczarowanie przyjdzie później.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Maniek, nowy Tusk liczy sobie dwa miesiące. Choćby bardzo chciał, nie przebije pisiaków. Dajmy mu czas Ponoc juz przebił pisowcow - obecny rzad ma wiecej ministrow niz pisowski, i ma najwiekszy buzdzet. To dobra wiadomosc dla podatnikow ale i tak zycze tuskowi powodzenia w reformach pdatkowych upraszczajac płacenie podatkow z korzyscia dla przedsiebiorcowi i podatnikow
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
podatnikow kowalskich
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Największą zasługą Kaczyńskiego jest trwały podział Polek i Polski na pis i antypis. Nawet na wigilii się tak kłócą, że barszczu czerwonego nie da się w spokoju wypić! Takimi się cudownie rządzi, bo można wmówić wszystko - nawet "putininflację"!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokładnie. Moi kumple nagle przstali sie interesowac polityka, jak wysyłam smieszne tik toki, o Tusku - odpowiedz - nie interesuje mnie polityka. Za dzien dwa, wysłam Wasika w celi, i zaczyna sie zabawa - wracja do zywych...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Standardowe, nieuniknione błędy i drobne złodziejstwo, które było pełnione, vs systemowi bandyci, zorganizowani w grupie przestępczej, czyt. Mafii, dążący do zawłaszczenia Państwa. Robiący wodę z mózgu najsłabszym, starym i patologii. Zresztą widać efekty, najwyższa korupcja i najniższa dzietność, odwrotnie do ich sztandarowych deklaracji. Faktycznie, nie ma różnicy, hehehhe
Rozumie ze bedziesz walczył za Tuskka jak bedzie trzeba?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spokojnie, zaraz budżetówka dostanie 40% podwyżki, to zaś "putininflacja" wystrzeli, że o 800+ zamiast pięciu set+ nie wspomnę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo sprawiedliwa podwyzka Bo znam nauczycielkę która na rocznym chorobwym by poprawić zdrowie sprząta w Monachium domy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak to ludzie robią? Do mnie zaraz przyszła kontrola z ZUSu czy aby na pewno nie dorabiam na L4.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Budżetówka przywileje należy mi się
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeszcze raz nspisze Rok płatnego urlopu 100% w celu poprawy zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Kołowanie kołodziejczakiem. W każdej średniej, a nawet mniejszej miejscowości przeładowują dziadostwo z Ukrainy i nie tylko. Blokad nie ma. Spokój korpo, gwarancja syfiatej produkcji. Kołodziejczak kręci filmy znieczulające. Będziecie mieli zbyt rolnicy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kołodziejczak orze jak może A Tusek gości się na defiladzie w Berlinie odbiera medale
|
|
|
|
|
|
|
|