Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12100444 razy)
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Było to do przewidzenia. Tusk jest słowny, jak powie "tak", to znaczy "nie". Kwestia nazewnictwa.... I po to domagałaś się programu wyborczego, żeby wiedzieć co nie będzie realizowane?
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Klub Jagielloński, to brzmi dumnie. Może i racja, że trzeba zakończyć wojnę polsko-polską, bo to już dość tego wszystkiego. Dajmy sobie spokój, było, minęło, a niemiecki agen tusk jest taki sam, albo nawet gorszy, niż "prawdziwi polacy". https://youtu.be/Td_nboIYrQc?si=rg1-YGARs1-_rtdY&t=1
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
czym się zrobił? hehehehehehe, masakra. Jeszcze jest tv trwam, dla prawdziwych, wolnych polaków. A może tak by im odebrać koncesję, albo by ich orlen wykupił, tak jak chcieli na wzór orbana zrobić tvn? Nieźle jesteś chłopie odklejony, tv republika a wolna europa. To coś jak 12 letni morawiecki podpalający radiowozy milicji, i obalający komunę, hehhehehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chcesz pisać o mnie, czy o polityce ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No, jak niemieckie firmy mogą się reklamować w polskiej telewizji antyrządowej i antyunijnej... Obecny wolny rynek ma to do siebie, że państwo wie lepiej jak się reklamować i w co inewstowac Wszystko wie lepiej, bo masz nie mieć nic - i będziesz mieć knebel ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To pytanie chyba nie jest do mnie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No, jak niemieckie firmy mogą się reklamować w polskiej telewizji antyrządowej i antyunijnej... Obecny wolny rynek ma to do siebie, że państwo wie lepiej jak się reklamować i w co inewstowac Wszystko wie lepiej, bo masz nie mieć nic - i będziesz mieć knebel ... Najchętniej to by wszystkich prowadzili jak stado wystraszonych owiec, które "psy" muszą pilnować przed "wilkami"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To pytanie chyba nie jest do mnie... Do Mańka było ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No, jak niemieckie firmy mogą się reklamować w polskiej telewizji antyrządowej i antyunijnej... Obecny wolny rynek ma to do siebie, że państwo wie lepiej jak się reklamować i w co inewstowac Wszystko wie lepiej, bo masz nie mieć nic - i będziesz mieć knebel ... Najchętniej to by wszystkich prowadzili jak stado wystraszonych owiec, które "psy" muszą pilnować przed "wilkami"... Dlatego media niemieckie sa tak wazne w Europie. Na ARD tusk, beda promowac co maja robic, zeby byc porzadnym fajnym usmiechnietym szczesliwym europejczykiem. Bo hak jest taki, ze Polki i Polacy, to zacofani pisowcy, z mina zołnierza SS i charaktrem, a zielona nowoczesna uropa na hulajnogach to swiadomi zeczliwi europejczycy - zero mowy nienawisci ... Nie bedzie trzeba długo czekac, az sie PL europejczyki beda do asfatu przyklejac - do drzew juz sie przywiazywali - wtedy nowosc, dzis normalka, bo 50% ocipionych
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|