Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Dziwne, że tak szybko zlikwidowali tę wiadomość. Powinienem zacytować tego "eksperta" a tak przepadło! Już działa zaś, ale na wszelki wypadek: "Myślę, że takie wypowiedzi świadczą o kompletnym niezrozumieniu tego, o co chodzi w zmianach klimatu. To nie ludzkość jest problemem. Ludzkość zmienia klimat i to dla niej samej jest problemem. Aktualnie czynniki antropogenicznie zdecydowanie górują nad czynnikami naturalnymi. Pan Kaczyński nie rozumie związków przyczynowo-skutkowych, dlaczego klimat zmieniał się w przeszłości i czym się to różni od obecnej zmiany klimatu. Zresztą nie pierwszy raz. Był już laureatem Klimatycznej Bzdury Roku - mówi w rozmowie z o2.pl prof. Malinowski." "Dezinformacja klimatyczna jest szeroko znana i uprawiana. Powstałe przy francuskim CNRS studio śledzi jej poziom w mediach społecznościowych. W ostatnich latach mamy zalew nieprawdziwych informacji. Zaczęło się to już kilkanaście lat temu. Takiej dezinformacji używa się w walce politycznej, co nie wróży nam dobrze na przyszłość - dodaje prof. Malinowski." Jak to dobrze, że są tacy "dzielni bojownicy" za "ocieplenie klimatu"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tegie głowy od ocipenia na pytanie ile w ogole co2 jest w atmosferze nie potrafili odpowiedziec Debata w Brukseli pokzała ze nie ma za bardzo co zbijac. Problem w tym, ze natura na idiotow nie działa, bo oni musza ciagle walczyc
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Gdzieś czytałem ale mi umknęło, że niemiaszki cały czas zwiększają wymianę handlową z Chinami.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo, my wam mercedes, a wy nam jedwabia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiście! Simens uratowany przed plajtą z polskiego kpo ponoć, to dlaczego nie sprowadzić porządnych wiatraków, a nie montować europejskie buble ze trzy razy droższe!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Gdzieś czytałem ale mi umknęło, że niemiaszki cały czas zwiększają wymianę handlową z Chinami. ciekawe do czego im potrzebna zielona europa bez przemysłu
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oczywiście! Simens uratowany przed plajtą z polskiego kpo ponoć, to dlaczego nie sprowadzić porządnych wiatraków, a nie montować europejskie buble ze trzy razy droższe! A bo chinskie, lepsze, tansze, tylko ze nie maja certyfikatu europejskiego, ale zboze juz tak... A w ogole to mozemy kupowac co chcemy, i inewstowac tez, tylko ze sie nam nie opłaci...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzieś czytałem ale mi umknęło, że niemiaszki cały czas zwiększają wymianę handlową z Chinami. ciekawe do czego im potrzebna zielona europa bez przemysłu Będzie jak w raju...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Prawdziwy patriotyzm. Nie to co dziwaki tutejsze. Takich lizipapciów amerolskich, najbardziej rąbiących tutejszych, za oceanem nie mogą się nadziwować.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kundle?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Trzeba jednak przyznać, że Naczelnik też się chciał przytulić, ale do Trumpa, dlatego wtedy się Brukseli tak stawiał Nie przewidział tylko , że Trump może przegrać wybory ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rzucili sugestie wydatkowania na natoskie zbrojenia. Nieprzewidzieli że tutejsze poliniarstwo wyskoczy z 4%+ wydatkowanego pkb. Tak szybkiego rozkładu gospodarki nie spodziewali się nawet w $rockefeller center. Zaprosić ten dziwoląg dudotusk do Waszyngton na tourne z sugestiami+.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|