admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, Ĺźe wiem, nie bÄdÄ
to Niemcy, zaspokajajÄ
c ciekawoĹÄ niektĂłrych!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Za srebrniki bÄdÄ
siÄ biÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ty tuski, chciaĹeĹ dbaÄ o obce korpo,
Tuski mnie tak samo grzejÄ
jak KaczyĹscy... Lepsze obce korpo na zasadach rynkowych niĹź "paĹstwowe" spĂłĹki na zasadach partyjnych.  To byĹo oczywiĹcie do tuskiego. Reszta bez róşnicy w obecnych realiach. Jedno jak i drugie na usĹugach banko-korpo, preferencyjnych warunkach antyrynkowych. Ĺťadne lepsze, chyba Ĺźe siÄ udziaĹuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ty tuski, chciaĹeĹ dbaÄ o obce korpo,
Tuski mnie tak samo grzejÄ
jak KaczyĹscy... Lepsze obce korpo na zasadach rynkowych niĹź "paĹstwowe" spĂłĹki na zasadach partyjnych.  [/quote A co z partyjna zĹotowka ?  Nie lepiej podac przykĹad panstwa bez spoĹek partyjnych - panstwowych ktore jest w  czoĹowce  gospodarek swiata. Niestety nie ma  takiego panstawa, ale my mam nim byc, bo nam ARD Tusk kity wciska  Przeciez panstwa partyjne  tworzyĹy strategiczne  korpo, i dalej tworza. PrzykĹad VW ... A Musek jak WaĹesa - wykosiĹ caĹy przemysĹ samochodowy na swiecie, i jest nr1 na swiecie... On sam to uczyniĹ Obecnie  caĹy niemicki przemsĹ samochodowy jest w rekach panstwa, bo panstwo decyduje, co bedzie produkowane , ile, i do kiedy. Tylko ze to panstwo ma range w swiecie, ma  prawo do Ĺupania innych, tak jak Ameryka Francja Anglia ... Â
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A Polacy... MoĹźe czarni, albo şóĹci... Albo kosmosie... Zielona rasa - fanatykuswegeeropejczyk - jedna rasa
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Niemiecki Jaruzel caĹy czas prowokuje - patol nie moze doczekac sie pacyfikacji ... Odebrac rudej maĹpie brzytwe...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Niemiecki Jaruzel caĹy czas prowokuje - patol nie moze doczekac sie pacyfikacji ... Odebrac rudej maĹpie brzytwe... CieÄ mieÄ serduszko algida...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Znak rozpoznawczy ludzi czynĂłw...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A WaĹesa wlazĹ na plot, i przegoniĹ komune, czego Regan nawet dokonac nie m?gĹ No szopy ponad wszystko...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
CzĹowiek sukcesu tysiÄ
clecia i jeszcze bolkiem podszyjÄ
 . Only by ciam ciaram original...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A hiltler z biedy wyciagnaĹ niemcy tworzac najsilniejsza gospodarke swiata w 4 lata. ChciaĹ miec swiat na wĹasnosc Facet miaĹ Ĺeb finasisty z wall street, a mowili ze niepoczytalny w czynach ...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Geny $rothschildowe, podkrÄcone gratisami $rockefellerskimi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Polacy... MoĹźe czarni, albo şóĹci... Albo kosmosie... Zielona rasa - fanatykuswegeeropejczyk - jedna rasa BÄdzie zielony zdyscyplinowany i zakneblowany koĹchoz... Â
|
|
|
|
|
|
|
|