admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Wina oligarchow z Rosji ...
A wina Tuska, jakby wina sprzedawali w zaniżonej cenie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spokojnie Holownia wgniecie Putina w ziemie - obiecał Niech zacznie cos robic z ta nadgorliwoscia, bo jak Włodka sprowokuje, bedzie za pozno...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dług tuski se będzie spłacał przedsiębiorcami i resztą. Jeszcze tylko tych rolników musi rozegrać, co najmniej do kwietnia uda się wywinąć?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przed chwilą wróciłam z ZUS-u, gdzie chciałam złożyć męża świadectwa pracy, na które pół roku czekaliśmy. Tych archiwów porobili (państwowych i prywatnych) "od metra", a w nich jest "czeski film" - nikt nic nie wie. Jedna z czekających też w ZUS-ie pań mi powiedziała, że ona 8 miesięcy czekała na dokumenty potrzebne jej do emerytury. Ale to wszystko nic... Dowiedziałam się, że jest taki "nalot" na ZUS, bo kobiety się boją, że będą musiały pracować do 65 lat. :lol:Mężczyźni też pewnie nie wiedzą co ich czeka...Ja zadzwoniłam do ich informacji i spytałam się czy mogę dokumenty dostarczyć pocztą - nie ma problemu, to tak zrobię. Nie będę tam godzinami czekała...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Endemol typu hitler / zelensky.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma rację. Źle się dzieje z żywnością, rolnikami i konsumentami...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ma rację. Źle się dzieje z żywnością, rolnikami i konsumentami...
Wynalazki, wynalazki... Resztę znamy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pojawiają się podjudzacze do zaostrzania protestów nie tam gdzie trzeba i nie tak, niczym od ciamciarów. Na korpo i pod domem tuskim nadal spokojnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Do tego wojna straszą... Może nadgorliwy szaleniec Holownia wypowie wojnę Putinowi, jak go dobrze podpuszcza
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|