admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26598
|
Komendant Słomka dopiero do Polek i Polski wróci, jak zdobędzie Kreml. Ważą się niektórym te synapsy na całego!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Miało być "warzą", ale mi poprawiło, to niech zostanie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
az miło ze nie jestem sam
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znowu nas łupia, tylko ze teraz poklepuja Tuska po ramieniu - dobrze jest stary rudy lisie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
POPIS mówi jednym głosem. Pierwszym przywódcą w Europie, który chciał wysłać chłopaków na wojnę był Kaczyński.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz link do tego? Nie słyszałam o tym...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to w niewiarygodnych mediach podawali, czyli nieprawda.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak w tv-republika nie było, to nie ma!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
POPIS mówi jednym głosem. Pierwszym przywódcą w Europie, który chciał wysłać chłopaków na wojnę był Kaczyński. Ale w realu będzie Tusk..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kto wie, może jeszcze Duda zdąży jako zwierzchnik sił zbrojnych.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To trzeba mieć nieźle pod czachą, żeby zakładać, że za banderowców będą mieli Polacy ginąć!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepiej w batalionach imienia Bandery.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kto wie, może jeszcze Duda zdąży jako zwierzchnik sił zbrojnych. Stawiam na Tuska - bezposredni zwierzchnik sił nie Polskich w Polsce...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To trzeba mieć nieźle pod czachą, żeby zakładać, że za banderowców będą mieli Polacy ginąć! kto wie czy, w imie zielonego ładu nie beda musieli ginac...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to w niewiarygodnych mediach podawali, czyli nieprawda. Dawaj - szansa ze uwierzymy w wspolna zielona demokratyczna europe
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W Googlu trzeba wpisać frazę "Kaczyński chce wysłać wojsko na Ukrainę". Tam tego dużo wyskoczy. O ile pamietam, to wrzucałem to na forum, bo dość czuły jestem na wysyłanie dzieciaków na wojnę. Tak samo zresztą było, gdy Tusk straszył jak Putin zajął Krym. Miałem tu emocjonalny wpis, może nawet zbyt emocjonalny.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zeby nie było tak, ze jak Tusk wysle, to bedzie wina kaczynskoiego, bo tez chciał wysłac... Zart Nie chce spekulowac na nie korzysc Tuska, bo nie o to mi chodzi Nie chce zadnych wojen, bo wszycy bedziemy przegranymi..
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bełkot tuski+ i jeszcze od ruskich troli wyzywać gdyby ktoś sensownie zagaił.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dziki, wojenka mu sie roi w łepetynce...
|
|
|
|
|
|
|
|