Jarek
Go
|
Zaraz jeszcze zrobią bezrobocie i deflację, jak to dawniej "pieknie" było...Tylko ludzie się na tym nie znają i zamiast się cieszyć, to za granicę uciekali z tej naszej "zielonej wyspy"... Czyli trzeba wzorem PRLu tak podnieść inflację, że aż nikt nie będzie uciekał. Nie ma co się porównywac do czasów PRL-u, kiedy to byliśmy praktycznie więzieni w swoim państwie - bez możliwości przekraczania granic. Wtedy była komuna radziecka, a teraz unijna zaczyna rosnąć w siłę... [/quote Europę zaorać- taki jest plan...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://youtube.com/shorts/P0-kknYL3K8?si=iUWb49KqMPfREcpK A skąd, Unia dajomm, bo tak lud chce
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niepotrzebnie u Was uczą dzieci jak zniszczyć Putina, to już niedługo będzie nieaktualne, bo Hołownia go szybciej wgniecie w ziemię... Pewnie butem to zrobi, bo chłopak ma talent...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26780
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciekawe czy Tusk z Dudą polecą jednym samolotem 12 marca do USA wezwani "na dywanik", czy ze względów bezpieczeństwa, Tusk poleci osobno - tak jak w 2010 roku do Smoleńska... Putin nie dałby rady zestrzelić 2 samoloty. Na pewno dałby. Najważniejsze co w TV puszczą. Szymon Endemol hołownia i kamysza już gotowe na zmianę warty? Nazi $rockefeller & Co. Jak zwykle na pewno tak.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zaraz jeszcze zrobią bezrobocie i deflację, jak to dawniej "pieknie" było...Tylko ludzie się na tym nie znają i zamiast się cieszyć, to za granicę uciekali z tej naszej "zielonej wyspy"... Czyli trzeba wzorem PRLu tak podnieść inflację, że aż nikt nie będzie uciekał. Nie ma co się porównywac do czasów PRL-u, kiedy to byliśmy praktycznie więzieni w swoim państwie - bez możliwości przekraczania granic. Wtedy była komuna radziecka, a teraz unijna zaczyna rosnąć w siłę... Jedna jest komuna dla narodów - zachodnia original ($rockefeller & $rothschild est.) i nie ma lepszej w rozpiepszaniu gospodarek i narodów.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Widocznie woli imigrantów.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Każdy zysk Orlenu to rabunek obywateli i impuls inflacyjny. Ale nie chce mi się tłumaczyć, bo po co mam się wysilać na próżno...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czyli tuskowe dobrze lepiej zarzadzay bo małe zyski mniej obywatel łupany
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Prąd też powinien być jak najtańszy, ale "ja się na tym nie znam"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Każdy zysk Orlenu to rabunek obywateli i impuls inflacyjny. Ale nie chce mi się tłumaczyć, bo po co mam się wysilać na próżno... Impuls inflacyjny powoduje, pis, i orlen, to juz zrozumiałem A niemieckie, szwedzkie , angielskie, fracuskie, firmy panstwowe jaki powoduja impuls inflacyjny ?
|
|
|
|
|
|
|
|