Jarek
Gość
|
Zaraz jeszcze zrobiÄ
bezrobocie i deflacjÄ, jak to dawniej "pieknie" byĹo...Tylko ludzie siÄ na tym nie znajÄ
i zamiast siÄ cieszyÄ, to za granicÄ uciekali z tej naszej "zielonej wyspy"... Czyli trzeba wzorem PRLu tak podnieĹÄ inflacjÄ, Ĺźe aĹź nikt nie bÄdzie uciekaĹ. Nie ma co siÄ porĂłwnywac do czasĂłw PRL-u, kiedy to byliĹmy praktycznie wiÄzieni w swoim paĹstwie - bez moĹźliwoĹci przekraczania granic. Wtedy byĹa komuna radziecka, a teraz unijna zaczyna rosnÄ
Ä w siĹÄ... [/quote EuropÄ zaoraÄ- taki jest plan...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
https://youtube.com/shorts/P0-kknYL3K8?si=iUWb49KqMPfREcpK A skÄ
d, Unia dajomm, bo tak lud chce
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niepotrzebnie u Was uczÄ
dzieci jak zniszczyÄ Putina, to juĹź niedĹugo bÄdzie nieaktualne, bo HoĹownia go szybciej wgniecie w ziemiÄ... Pewnie butem to zrobi, bo chĹopak ma talent...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ciekawe czy Tusk z DudÄ
polecÄ
jednym samolotem 12 marca do USA wezwani "na dywanik", czy ze wzglÄdĂłw bezpieczeĹstwa, Tusk poleci osobno - tak jak w 2010 roku do SmoleĹska... Putin nie daĹby rady zestrzeliÄ 2 samoloty. Na pewno daĹby. NajwaĹźniejsze co w TV puszczÄ
. Szymon Endemol hoĹownia i kamysza juĹź gotowe na zmianÄ warty? Nazi $rockefeller & Co. Jak zwykle na pewno tak.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Zaraz jeszcze zrobiÄ
bezrobocie i deflacjÄ, jak to dawniej "pieknie" byĹo...Tylko ludzie siÄ na tym nie znajÄ
i zamiast siÄ cieszyÄ, to za granicÄ uciekali z tej naszej "zielonej wyspy"... Czyli trzeba wzorem PRLu tak podnieĹÄ inflacjÄ, Ĺźe aĹź nikt nie bÄdzie uciekaĹ. Nie ma co siÄ porĂłwnywac do czasĂłw PRL-u, kiedy to byliĹmy praktycznie wiÄzieni w swoim paĹstwie - bez moĹźliwoĹci przekraczania granic. Wtedy byĹa komuna radziecka, a teraz unijna zaczyna rosnÄ
Ä w siĹÄ... Jedna jest komuna dla narodĂłw - zachodnia original ($rockefeller & $rothschild est.) i nie ma lepszej w rozpiepszaniu gospodarek i narodĂłw.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Widocznie woli imigrantĂłw.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
KaĹźdy zysk Orlenu to rabunek obywateli i impuls inflacyjny. Ale nie chce mi siÄ tĹumaczyÄ, bo po co mam siÄ wysilaÄ na próşno...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Czyli tuskowe dobrze lepiej zarzadzay bo maĹe zyski mniej obywatel Ĺupany
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
KaĹźdy zysk Orlenu to rabunek obywateli i impuls inflacyjny. Ale nie chce mi siÄ tĹumaczyÄ, bo po co mam siÄ wysilaÄ na próşno...  popre argumentem odpowiednim - spokojnie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
PrÄ
d teĹź powinien byÄ jak najtaĹszy, ale "ja siÄ na tym nie znam"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
KaĹźdy zysk Orlenu to rabunek obywateli i impuls inflacyjny. Ale nie chce mi siÄ tĹumaczyÄ, bo po co mam siÄ wysilaÄ na próşno...  Impuls inflacyjny powoduje,  pis, i orlen, to juz zrozumiaĹem  A niemieckie, szwedzkie , angielskie, fracuskie, firmy panstwowe jaki powoduja  impuls inflacyjny ? Â
|
|
|
|
|
|
|
|