Jarek
Go
|
Fakty nie interesują ludzi - zielona komuna rozkreca się z winy pisu. Biedny Tusk ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A na wojnę kiedy za to poklepywanie ... Bardzo szybko staliśmy się potega militarna Europy ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na aukcji? To chyba jakies dzieło sztuki, to co2
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26800
|
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/%C5%BCo%C5%82nierze-nato-na-froncie-w-ukrainie-putin-tylko-na-to-czeka/ar-BB1jQmMr?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=887eef8358344df08d853b46dddd892c&ei=7 - "Wysyłanie wojsk o charakterze zwartych jednostek wojskowych, które brałyby udział w działaniach zbrojnych ramię w ramię z żołnierzami ukraińskimi, byłoby otwarciem konfliktu globalnego. Putin tylko na to czeka - mówi w rozmowie z Wirtualną Polską gen. Mirosław Różański." Dokładnie tak jest. Rosja, której trzonem są Słowianie Wschodni są jak Lechici -nie do pokonania. Przypominam, że Wielka Lechia graniczyła z Francją, Grecją i Chinami, ale się o tym nie uczy, bo dla fanatyków "katolicyzmu" historia Polek zaczyna się w 966r! Otóż nie zaczyna się w Xw. lecz znacznie wcześniej, ale ja historykiem nie jestem, więc nie mogę się wypowiadać w tej materii, ale swoje wiem. Historia Narodu Lechickiego zaczyna się około 5tys. lat temu, ale nie znam się na tym. GENY haplogrup nie kłamią - Naród Wybrany z boskim pierwiastkiem dziedziczony po Ojcu - znienawidzony przez Żydów z tego powodu istnieje, dlatego za wszelką cenę żydowski kult maryjny tu usiłowali od wieków wprowadzić. Starczy, bo za dużo napiszę, a po co mi to?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Uczą wyłącznie od początku stopniowego upadku Sarmacji ... Kościół zaś przejął wszystkie Święta Słowiańskie, aby zatrzeć wiarę w Bogów. Ale to nie są moje klimaty, więc się więcej nie wypowiadam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A o tym to czytałam...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Topienie Marzanny" zostało w czystej formie ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Topienie z podpaleniem. Szwajcarki też robią czasem takie zabawy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ogniska w sobótki...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Skup złomu (obcego) Władze poliniarskie Co. (brought to you by $rockefeller).
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member