admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
A ile batów dostała ta młodzież za ten wybryk?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Problem niedoboru "psychiatrów" dla młodzieży natychmiast rozwiązałoby podawanie dowziewne maryśki - dlatego jest zakazana.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Raczej naciągane bo niby co faktycznie miałoby to rozwiązywać?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tego to ja nie wiem, bo u mnie wszystkie "dzieci" zdrowe" i to bez maryśki...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bobas dobrze rokuje, bo go nie wychudziło. Gdzieś w mojej książce pisałem, że metabolczną przyczyną raka jest ... "odwrotna reakcja Pasteura" (każdy będzie sobie mógł samodzielnie przeczytać), a z białka organizm rakowca jest w stanie wyprodukować około 0,5kg glukozy na dobę w fazie przedśmiertnej - na takim przestawieniu metabolizmu nic nie pomoże "wycofać" raka.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Hehehehehe hehehehehe JPRDL, ty tak na poważnie?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Hehehehehe nie mogę. Ciekawe którędy mu ten żołądek i przełyk usuwali. No i jak ładnie po trzech chemiaxh wygląda. Zupełnie nie jak wszyscy inni. Naprawdę poziom naiwności i bezmyślności level hard. Sorry
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Rak przełyku, pierwsza lepsza strona na google. Ziobro jest tak chory, jak alkoholik Kamiński, albo głodujący wąsik.
W przypadku wszystkich postaci raka, które rozwinęły się w piersiowym lub brzusznym odcinku przełyku, leczenie z wyboru to operacja. Polega ona na wycięciu przełyku ? zazwyczaj konieczne jest jednoczesne otwarcie klatki piersiowej i jamy brzusznej, czasem wykonuje się także dodatkowe cięcie na szyi.
Bandyta dawno powinien siedzieć w areszcie i leczyć się w więziennym szpitalu. Jak Tusk nie rozliczy tych bydlaków, to przegra następne wybory, bo wykształceni i uśmiechnięci na to czekają.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja bym się jednak wstrzymał z diagnoza na chybił trafił ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A tego to ja nie wiem, bo u mnie wszystkie "dzieci" zdrowe" i to bez maryśki... A ja się nie znam, ani nawet mnie nie interesuje . Ale w praktyce skutki upalonych itd. niezawsze wyglądają tak różowo co z perspektywy lasu (bez urazy).
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To by trzeba przy przy browarku omówić
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Hehehehe, pewnie. Cóż za przypadkowa koincydencja... Gratuluję stosowania cywilizowanych standardów w stosunku do pisowcow.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Hehehehe, pewnie. Cóż za przypadkowa koincydencja... Gratuluję stosowania cywilizowanych standardów w stosunku do pisowcow. Tak mi się napisało To może ukamieniowac za symulowanie ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Hehehehe, pewnie. Cóż za przypadkowa koincydencja... Gratuluję stosowania cywilizowanych standardów w stosunku do pisowcow. Tak mi się napisało To może ukamieniowac za symulowanie ... Dlaczego? Potraktować go uczciwie, ewentualnie w jego standardach, które sam stosował w stosunku do niewinnych ludzi. Czemu od razu być barbarzyńcą. Co nie zmienia faktu, że cyganowi nie daje się wiary, nawet na słowo honoru. Albo szczególnie:) Cygan powinien pokazać dokumenty, a nie robić szopkę dla upośledzonych.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wyluzuj, niedługo będzie w Polsce praworzadnosc jak tutaj - niemiecka Bliżej i sprawiedliwiej w Europie już się nie da...
|
|
|
|
|
|
|
|