admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26597
|
Tusk dba o swoją tradycję - "pieniędzy nie ma i nie będzie". Pewnie 800+ zabierze i 13. i 14. emeryturę. Tak na początek... Im szybciej to zrobi tym lepiej, bo ileż można na krechę pożyczać od obcych na flachy i pety? Komuchy jedne!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wtedy benzyna po 5 zeta będzie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Może być i po 3,5, ale komuchy nie dopuszczą do tego.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tusk dba o swoją tradycję - "pieniędzy nie ma i nie będzie". Pewnie 800+ zabierze i 13. i 14. emeryturę. Tak na początek... Im szybciej to zrobi tym lepiej, bo ileż można na krechę pożyczać od obcych na flachy i pety? Komuchy jedne! Nam zabrać, bo ponoć na ukraincow nie starcza...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trzeba mieć jobla, żeby więcej wydawać niż się ma dochodu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo dobry przykład tuskowania. Tusk nie musiał się konsultować z ministrem finasow w sprawie 800+ ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tusk dba o swoją tradycję - "pieniędzy nie ma i nie będzie". Pewnie 800+ zabierze i 13. i 14. emeryturę. Tak na początek... Im szybciej to zrobi tym lepiej, bo ileż można na krechę pożyczać od obcych na flachy i pety? Komuchy jedne! Właśnie, dlaczego w Polsce dają pieniądze na "flachy i pety", a nie normalnie jak np. w Niemczech kindergeld...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niczego lepszego się nie spodziewałam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba mieć jobla, żeby więcej wydawać niż się ma dochodu. Nie zawsze. Na opłacalną inwestycję warto wziąć kredyt... A te unijne "darmowe" pieniądze, też trzeba spłacać z odsetkami i wydawać na co nam każą... Zaraz pomyślałam o wiatrakach...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Głównie przez ten ich "zielony ład"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przed wyborami tez był zielony ład.Tusk ogłupiał wedlug instrukcji - wina pisu miała być, i jest, główna przyczyna zła ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Gdyby mim Prezydent nie "przeszkadzał", to by dużo szybciej rządzieli. Już by "pisowcy" sobie swobodnie na wolnosci nie chodzili... I w końcu by była "demokracja"... Tuskowe pokazały praworzadnosc Nawet uzdrawiać potrafią
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawa jestem czy Tusk całą swoją kadencję usiedzi w Polsce, czy ucieknie znowu do Europarlamentu... Albo na Ukrainę...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ciekawa jestem czy Tusk całą swoją kadencję usiedzi w Polsce, czy ucieknie znowu do Europarlamentu... Albo na Ukrainę... Urszulę chyba zostanie - prawo chyba zmienia. Według AfD znowu coś knuja...
|
|
|
|
|
|
|
|