Jarek
Go
|
Właśnie ze nie - im dobrze jak nam źle...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mam takie prawo korzystać z dóbr które sam dla siebie wytwarzam - korzystam z luk w systemie, ale nie zabieram ci z portwela Jak będzie trzeba, będę nawet korzystał z łuki bycia komunista Nie interesuje mnie patriotyczna szuflada A jeśli chodzi o mniejsze zło, uważam kapitalizm za najmiej szkodzący system społeczny - nawet ten, który obecnie jeszcze mamy, co nie znaczy, że mi ktoś będzie banialuki wstawiał, że mam byc szczęśliwym wdzięcznym patriota za obowiązujący system, zmieniający na nie korzyść... Dlatego czekam na dalszy los wydarzeń...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Frekwencja spadła, pis przegrał wybory parlamentarne i emocje opadly.Bez igrzysk nienawiści, i winy pisu- słabiutko...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26614
|
Pis zaś wygrał, ale się nie cieszy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Papieru tony "poszły", a i nieźle płacą osobom w komisji wyborczej. Córa chciała być, ale to trzeba 3 miesiące wprzód się zapisać. Może na parlamentarne się załapie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pis zaś wygrał, ale się nie cieszy... Najwięcej cieszył się holek matołek - odlot euforia Tusek mocno kły zaciskał, był wściekły bo przegrał procentowo :lol
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziwne, że przegrał, jak on życie oddaje za Polskę i 20 godzin dziennie pomaga... Tylko komu?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Twórca odgospodarczania przemysłu, rolnictwa, i blokowanie korzystnych inwestycji dla państwa. Bo nam się nic nie opłaca ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rada Zapiecka bez większych skrętów, sukces partyjny. Zmobilizowane urzędostwo + rodzinki + interesariusze... Dramat.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lotniska swojego nawet sie nie oplaci miec - wielki 40mln kraj bez lotniska :lol:A to ze ludziska w takie bajki wierza, to tylko kolejny cud niemieckich mediow...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Papieru tony "poszły", a... W takie arkusze fajnie towary zawijali, w PRL. Kandydatur zmieściliby w większości na połowie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W toaletach lepiej sie sprawdzalo...Tylko gazetaz "kraj rad" się nie sprawdzala, ale sama jakość papieru szokowała...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Twórca odgospodarczania przemysłu, rolnictwa, i blokowanie korzystnych inwestycji dla państwa. Bo nam się nic nie opłaca ...
Jak się nie inwestuje, to się nie zbankrutuje...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W toaletach lepiej sie sprawdzalo...Tylko gazetaz "kraj rad" się nie sprawdzala, ale sama jakość papieru szokowała...
Można powiedzieć "Trybuna Ludu", pewnie odpowiednia.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie różne nazwy porobili przynależności, np. u nas: "Wolę Wejherowo", "Inicjatywa Obywatelska", "Przyjazna Gmina", "Wspólny Powiat" i inne... Nie wiadomo z jaką partią współdziałają...
|
|
|
|
|
|
|
|