|
Jarek
Go
|
Macius jeden z czolowych szurow XD
Ba! Najsolidniejszy. Nie wiem kogo tam jeszcze masz, ale raczej się nie umywa. Teoretyk nic nie wnoszący zawsze będzie tylko teoretykiem... A nie nie. Teoretyk z ruchem wprowadzonym do wyborów, jako jedyny i bezpartyjny z chwalonych tu teoretyków, daje szansę przetestowania w praktyce. Znowu mylisz pojęcia,...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widaomo - ja na ten przykład to "ukryta opcja optymalna" przecież... Bez dwóch zadań To czas już się ujawnić...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26759
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Widaomo - ja na ten przykład to "ukryta opcja optymalna" przecież... Bez dwóch zadań Lo matko - jak trzeba było głosować, to się optymalni tak ukryli, ze do dzis się nie odnaleźli A ten nowy ruch z ojcem, to wyższa szkoła jazdy...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Macius jeden z czolowych szurow XD
Ba! Najsolidniejszy. Nie wiem kogo tam jeszcze masz, ale raczej się nie umywa. Teoretyk nic nie wnoszący zawsze będzie tylko teoretykiem... A nie nie. Teoretyk z ruchem wprowadzonym do wyborów, jako jedyny i bezpartyjny z chwalonych tu teoretyków, daje szansę przetestowania w praktyce. Znowu mylisz pojęcia,... Pierwszę słyszę. Było się upomnieć.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lubię Cię, nie będę Ci zabawek zabierał :lol:Tylko się nie obrazaj!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Widaomo - ja na ten przykład to "ukryta opcja optymalna" przecież... Bez dwóch zadań Lo matko - jak trzeba było głosować, to się optymalni tak ukryli, ze do dzis się nie odnaleźli A ten nowy ruch z ojcem, to wyższa szkoła jazdy... Myslalemwtedy że wtedy 2 mln zagłosuje za "Dziekujemy" w ramach DO Było proste bez komplikowania jedyna szansa i nie wykorzystana ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Lubię Cię, nie będę Ci zabawek zabierał :lol:Tylko się nie obrazaj! Chciałbyś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26759
|
Nie żeby to jakaś strasznie ważna informacja w "Najnowszej historii Polski", ale ... Wszystko dopięte na ostatni guzik, ostatnie testy strony przedsprzedaży książki "Dieta antyketogeniczna" trwają. Jak ruszy przedsprzedaż podam linka. Przypominam, że książka wydana będzie tylko w nakładzie 1020 egzemplarzy, jako wersja kolekcjonerska, opatrzona moją dedykacją.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo super informacja...
|