|
Jarek
Gość
|
Macius jeden z czolowych szurow XD
Ba! Najsolidniejszy. Nie wiem kogo tam jeszcze masz, ale raczej siÄ nie umywa. Teoretyk nic nie wnoszÄ
cy zawsze bÄdzie tylko teoretykiem... A nie nie. Teoretyk z ruchem wprowadzonym do wyborĂłw, jako jedyny i bezpartyjny z chwalonych tu teoretykĂłw, daje szansÄ przetestowania w praktyce. Znowu mylisz pojÄcia,...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widaomo - ja na ten przykĹad to "ukryta opcja optymalna" przecieĹź... Bez dwĂłch zadaĹÂ To czas juĹź siÄ ujawniÄ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Widaomo - ja na ten przykĹad to "ukryta opcja optymalna" przecieĹź... Bez dwĂłch zadaĹ Lo matko - jak trzeba byĹo gĹosowaÄ, to siÄ optymalni  tak ukryli, ze do dzis siÄ nie odnaleĹşli  A ten nowy ruch z ojcem, to wyĹźsza szkoĹa jazdy...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Macius jeden z czolowych szurow XD
Ba! Najsolidniejszy. Nie wiem kogo tam jeszcze masz, ale raczej siÄ nie umywa. Teoretyk nic nie wnoszÄ
cy zawsze bÄdzie tylko teoretykiem... A nie nie. Teoretyk z ruchem wprowadzonym do wyborĂłw, jako jedyny i bezpartyjny z chwalonych tu teoretykĂłw, daje szansÄ przetestowania w praktyce. Znowu mylisz pojÄcia,... PierwszÄ sĹyszÄ. ByĹo siÄ upomnieÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
LubiÄ CiÄ, nie bÄdÄ Ci zabawek zabieraĹ :lol:Tylko siÄ nie obrazaj!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Widaomo - ja na ten przykĹad to "ukryta opcja optymalna" przecieĹź... Bez dwĂłch zadaĹ Lo matko - jak trzeba byĹo gĹosowaÄ, to siÄ optymalni  tak ukryli, ze do dzis siÄ nie odnaleĹşli  A ten nowy ruch z ojcem, to wyĹźsza szkoĹa jazdy... Myslalemwtedy Ĺźe wtedy 2 mln zagĹosuje za "Dziekujemy" w ramach DO ByĹo proste bez komplikowania jedyna szansa i nie wykorzystana ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
LubiÄ CiÄ, nie bÄdÄ Ci zabawek zabieraĹ :lol:Tylko siÄ nie obrazaj! ChciaĹbyĹ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie Ĺźeby to jakaĹ strasznie waĹźna informacja w "Najnowszej historii Polski", ale ... Wszystko dopiÄte na ostatni guzik, ostatnie testy strony przedsprzedaĹźy ksiÄ
Ĺźki "Dieta antyketogeniczna" trwajÄ
. Jak ruszy przedsprzedaĹź podam linka. Przypominam, Ĺźe ksiÄ
Ĺźka wydana bÄdzie tylko w nakĹadzie 1020 egzemplarzy, jako wersja kolekcjonerska, opatrzona mojÄ
dedykacjÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|