Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26758
|
I nie żeby to była jakaś strasznie ważna wiadomość w "Najnowsza historia Polski", ale dostałem zaproszenie na Harmonię. A w zasadzie to się wprosiłem! Delikatnie będę promował moją książkę naturalnie, bo ponoć "taka chała, że szkoda forsy wydawać". Uwielbiam takie "recenzje", bo to najlepsza promocja.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Super - dobra promocja wiedzy
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Komedianci - jeszcze nawet nie powąchali druku, a już ocenili ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I nie żeby to była jakaś strasznie ważna wiadomość w "Najnowsza historia Polski", ale dostałem zaproszenie na Harmonię. A w zasadzie to się wprosiłem! Delikatnie będę promował moją książkę naturalnie, bo ponoć "taka chała, że szkoda forsy wydawać". Uwielbiam takie "recenzje", bo to najlepsza promocja. A ja bym chętnie zobaczył miażdżącą krytykę Twojej książki i wcześniejszych publikacji naukowych. Bo obecnie osiągnąłeś taki stopień "znudzenia", że musisz sam wyszukać na pubmedzie kolejne nowinki, które już prawie dochodzą do prawdy, ale nie tej. To przykre, że jedyne na co stać adwersarzy to "taka chała, że szkoda forsy wydawać" - kompletna porażka i niemoc intelektualna.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie będzie zmiłuj, zwycięzca bierze wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W zasadzie nie powinienem się dać namówić na wydanie książki, bo niepotrzebnie narażam moją prywatność, nad którą pracowałem ze dwadzieścia lat. Bardzo nierozsądnie postąpiłem, ale przepadło!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nuda Cię dopadła i teraz masz za swoje. Ale spokojnie, nie licz na jakiś większy wysiłek intelektualny zmuszający do wysilonej pracy. Skończy się na prostackich epitetach i zwykłej zawiści.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale ma to i dobre strony, bo jeden telefon i załatwiają wszystko co się chce i to od ręki, a w dzisiejszej komunie zaś się zaczyna "załatwiać", a nie kupować!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To akurat pisowskie komuszenie w spadku zostawione.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
TVPropaganda cudownie rozmnożyli na dwie, niezwłocznie. Ale z orlen niby problem rozmnożyć dla kolesiów.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Natychmiast sprzedać Orlen
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Natychmiast sprzedać Orlen Sprzedać i rozmnożyć na ODS (Orlen Dwóch Sortów).
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spokojnie to tylko po-pis w służbie Hameryki.
|
|
|
|
|
|
|
|