Jarek
Go
|
Natychmiast sprzedać Orlen Popieram. No chyba, że Kaczyński wróci, to wtedy to nie, bo on się przynajmniej kradzionym podzieli. Też popieram, bo jeżeli pisowcy kradli a ceną benzyny wyrównywali z kieszeni podatnika to jestem na tak Ale jeśli się sprzeda uczciwej spółce zagranicznej i benzyna nie będzie po 5 zl, to mi taka przedsiebiorczosc koło nosa loto Bo bulić będzie i tak trzeba po 7 zł, a jak będzie zlodziejskie euro, to okolice po dychu
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przyszłość to BRICS. Amerolstwo kąsaniem własnego ogona (odcięciem Europy) przyspieszyło i swoje zwinięcie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A kogo będzie stać takim jeździć, w Emiratach tylko...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Największy wzrost sprzedaży aut w popisowej komunie przypada na auta luksusowe.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz już mówią, że po '35roku spalinówki mogą być ale tylko na paliwo syntetyczne. Na benzynie i akcyzie są wszystkie budżety oparte, więc likwidując to, ja tego nie widzę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ja to widzę, bo sytem finasowy świata się zmienia ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Teraz już mówią, że po '35roku spalinówki mogą być ale tylko na paliwo syntetyczne. Na benzynie i akcyzie są wszystkie budżety oparte, więc likwidując to, ja tego nie widzę. O armię chodzi
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Największy wzrost sprzedaży aut w popisowej komunie przypada na auta luksusowe. Dyżurowanie srovido-tłuków już za nami.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niemieckimi wiatrakami w dodatku.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tymi łopatkami to kajakiem wzdłuż Odry pp prąd
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemieckie sztuczki z migrantami Właśnie słucham debaty CDU - AfD Do Niemiec od 2015 wjechało 10 mln migrantow Koszt tego szaleństwa, to 5,8 bilionow euro Żeby nie było, że tutaj ostanie 8 lat, nic nie robili
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niemieckie sztuczki z migrantami Właśnie słucham debaty CDU - AfD Do Niemiec od 2015 wjechało 10 mln migrantow Koszt tego szaleństwa, to 5,8 bilionow euro Żeby nie było, że tutaj ostanie 8 lat, nic nie robili No i dobrze, czym bardziej rozcieńczą swoje geny tym lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Komicy! Mnie uczyli o "zupie pierwotnej" na biologii bodaj tak z 50 lat temu, ale że do takich idiotyzmów dojdzie w XXIw. - to się nie spodziewałem!
|
|
|
|
|
|
|
|