Jarek
Go
|
Zagłosuja na tak, a kto bedzie przeciwko unii, Biedron nie pójdzie z nim do łóżka...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z Polski będą się wyprowadzać, a nie wprowadzać Nasza firma rozważa taki wariant , część produkcji już przenieśli do Macedoni Dużo firm opuściło już Polskę, bo koszty idą w górę Nowy Tomyśl filiala była kiedyś oczkiem w głowie w kiel Teraz lipa zaczyna się robić...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Przypominam, że kolejna "epidemia" zapowiedziana jest już na przyszły rok! A to by się zgadzało bo będzie już wstawiony POTUS od "chiński wirus".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A jakim prawem unia odbiera nam prawa cz?owieka, roznymi nakazymi, dyrektywami, zmuszajac nas do nakladania kolejnych podatkow. Ogłupili ludzi do takiego stopnia, ze praktycznie wszystko łykaja z tv tusk, a nakazy,i zakazy unijne, dostrzegaja jak swiety graal...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na Tuska zawsze można liczyć. Pomoże ile może... Niemcom...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ponoć sam Anu tym razem przybywa na Ziemię, ale mnie to szczególnie nie interesuje, bo co mnie tam jakieś X planety... Napisałbym więcej, ale Tusk tu niektórych bardziej interesuje, to nie chcę przynudzać. A Tusk? No sopko wykończy Polki, ale nie aż tak strasznie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie bardzo interesują takie "X planety"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ponoć sam Anu tym razem przybywa na Ziemię, ale mnie to szczególnie nie interesuje, bo co mnie tam jakieś X planety... Napisałbym więcej, ale Tusk tu niektórych bardziej interesuje, to nie chcę przynudzać. A Tusk? No sopko wykończy Polki, ale nie aż tak strasznie... Choćby nie wiem jak dosładzał pan Algida to gdzie mu tam do Anu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to nie są jakieś tam żarty! Niedługo przeleci, odwiedzą i dojdą do wnioski, że lepiej niech jednak "planeta spłonie"...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na Wenus "latające miasta" powstaną, bo w chmurach jest idealna "ekosfera" - tylko budować...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na Wenus "latające miasta" powstaną, bo w chmurach jest idealna "ekosfera" - tylko budować... Też był taki klasyk - "Miasto z Chmur". Uczyłem się czytać to pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, to koncepcja niekoniecznie do realizacji - byle się dało zarobić...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z drugiej strony, jeśli się nie da zarobić, to po co robić?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dla idei... Takich komuniści rządzący kochają najbardziej!
|
|
|
|
|
|
|
|