Jarek
Go
|
Zaufanie jest podstawą...tylko czego... Do wszystkiego co niemieckie ...zNiektorzy bardziej ponad wszystko niż rodowici patrioci Niemecy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawsze tacy byli, nawet w czasie wojny... Ja nie mam nic przeciwko niemieckiej gospodarce, byleby nie funkcjonowała kosztem polskiej...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zawsze tacy byli, nawet w czasie wojny... Ja nie mam nic przeciwko niemieckiej gospodarce, byleby nie funkcjonowała kosztem polskiej... Budują własny kołchoz- projekt z 39 roku
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A po co kneble były?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taka zabawa w ciuciubabkę, żeby zobaczyć czy rozpoznają człowieka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo zapomniałem dopisać ze plan jest Wystarczy napaść na Brytoli , przejąć Indie, kolonizacja po Polsku na rzecz naszej gospodarki, a inne kraje wyzwolic z pod panowania brytyjskiego - gospodarczo za rok z wyzysku jesteśmy mocarstwem No ele tutaj zachęca się tyraniem i ciężka praca , a i wiara w przedsiebiorczosc duża, dlatego wywłaszczać się, sprzedawc wszystko co sie da, i łapać pis podstawa tworzenia mocarstwa...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dać Niemcowi - niech rzadzi ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sprzedać firmę i spokój. Wszystkie pozostałe też i jechać na szparagi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sprzedać firmę i spokój. Wszystkie pozostałe też i jechać na szparagi... Tam są pisowcy w spółkach - Niemcowi dać i niech porządek robi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale przecież Pyrzowice będą wkrtce niemieckie, jak tylko Duda podpisze, że śląski to język narodowy! Spoko, to tereny przed plebiscytem po polskiej stronie. A niech sobie Niemcy bierem te tereny oddamy w ramach wypad całkowity z tego kraju Paszli w pierjod!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I będziemy dumni z tego ze pasujemy do zielonej Europy. Nowoczesne Europejczyki my teraz ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A niech sobie Niemcy bierem te tereny oddamy w ramach wypad całkowity z tego kraju Paszli w pierjod!
Tak za darmochę oddasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|