Jarek
Gość
|
Zaufanie jest podstawÄ
...tylko czego... Do wszystkiego co niemieckie ...zNiektorzy bardziej ponad wszystko niĹź rodowici patrioci Niemecy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawsze tacy byli, nawet w czasie wojny... Ja nie mam nic przeciwko niemieckiej gospodarce, byleby nie funkcjonowaĹa kosztem polskiej...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Zawsze tacy byli, nawet w czasie wojny... Ja nie mam nic przeciwko niemieckiej gospodarce, byleby nie funkcjonowaĹa kosztem polskiej... BudujÄ
wĹasny koĹchoz- projekt z 39 roku
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A po co kneble byĹy?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taka zabawa w ciuciubabkÄ, Ĺźeby zobaczyÄ czy rozpoznajÄ
czĹowieka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Bo zapomniaĹem dopisaÄ ze plan jest Wystarczy napaĹÄ na  Brytoli , przejÄ
Ä Indie, kolonizacja po Polsku na rzecz naszej gospodarki, a inne kraje wyzwolic z pod panowania brytyjskiego  - gospodarczo za rok z  wyzysku jesteĹmy mocarstwem No ele tutaj zachÄca siÄ tyraniem i ciÄĹźka praca , a i wiara w przedsiebiorczosc duĹźa, dlatego wywĹaszczaÄ siÄ, sprzedawc wszystko co sie da, i ĹapaÄ pis podstawa tworzenia mocarstwa...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
DaÄ Niemcowi - niech rzadzi ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
SprzedaÄ firmÄ i spokĂłj. Wszystkie pozostaĹe teĹź i jechaÄ na szparagi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
SprzedaÄ firmÄ i spokĂłj. Wszystkie pozostaĹe teĹź i jechaÄ na szparagi... Tam sÄ
pisowcy w spĂłĹkach - Niemcowi daÄ i niech porzÄ
dek robi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ale przecieĹź Pyrzowice bÄdÄ
wkrtce niemieckie, jak tylko Duda podpisze, Ĺźe ĹlÄ
ski to jÄzyk narodowy! Spoko, to tereny przed plebiscytem po polskiej stronie. A niech sobie Niemcy bierem te tereny oddamy w ramach wypad caĹkowity z tego kraju Paszli w pierjod!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
I bÄdziemy dumni z tego ze pasujemy do zielonej Europy. Nowoczesne Europejczyki my teraz ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A niech sobie Niemcy bierem te tereny oddamy w ramach  wypad caĹkowity z tego kraju Paszli w pierjod!
Tak za darmochÄ oddasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|