Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12159406 razy)
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Niesamowite przemówienie, niesamowity premier, widać że po nieniemieckiej szkole - dyscyplina ponad wszytko muss sein... Ty, jako półniemiec wiesz to najlepiej jaka szkoła
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Każdy to wie, że szkola abwery ponad wszystko
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Maniek! Spokojnie, bo byc moze,Tusk wprowadzi dla pisowcow opaski... Oczywiście, świadomi zdrajcy i kolaboranci jak najbardziej, bo czemu nie? Tępa, głosująca tłuszcza niekoniecznie, bo to nie ich wina, że są słabo rozumujący, ale kadra jak najbardziej. "ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY!" Co w tym dziwnego? A kto bedzie zabijał?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dokładnie wszystko tak przebiega jak za "pierwszego" Tuska...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wazne ze beda ich rozliczac przez kojene 8 lat... Ja sobie zaswiadczenie załatwiam, ze glosowałem na usmiechnieta Polske. Roznie bywa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Trzeba będzie nosić maski klauna, aby uśmiech był non-stop... ty już nosisz taką maskę. Ale musi być ból, że Polacy szczujnie wyłączyli, co? Może tak Białoruś, tam wcześniejsze emerytury są, a i łukaszenka taki nie proniemiecki?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Wazne ze beda ich rozliczac przez kojene 8 lat... Ja sobie zaswiadczenie załatwiam, ze glosowałem na usmiechnieta Polske. Roznie bywa... To u Ciebie w kraju też to będą sprawdzać?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No też, zielona komuna to niemiecki pomysł...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Powinni już siedzieć w kiciu, dlaczego nie siedzą? Przecież Tusk obiecał ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super mądra, dobrze zorientowana i mówi bardzo racjonalnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W zadne ideologiczne pyskowki polityczne sie nie wdaje - rzeczwisty stan rzeczy argumentuje na podstawie faktow - klasa polityczna ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jakaś inicjatywa poza "unia wprowadza" i "rząd zamierza"...? A to słabiuśko.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26789
|
Najgorsze, że nikła świadomość w narodzie, co Urszula z resztą brukselskich urzędasów narodom Europy szykuje. Ludzie się buntują dopiero, jak w tyłek nabiorą, a nie wcześniej, gdy jest czas na wyrażenie zdania społecznego.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|