Jarek
Go
|
To musi jednak Tusk wyjaśnić, dalej tak być nie może ...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie zauważyłam tego artykułu i wstawiłam prawie identyczny...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czym coś jest głupsze, tym wg Unii lepsze. Rolnictwo niszczy klimat... A może ich odrzutowce...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie zauważyłam tego artykułu i wstawiłam prawie identyczny... Zamiast drukarek złoto
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zdanie zmienia co rusz. Co do muru na wschodniej granicy też. "Niech jeszcze tam prąd podłączy"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nowe problemy szukają do podziału Polaków. A rolnicy niech w Sejmie głodują... Co to kogo...? Po co rozmawiać z rolnikami, skoro ich krowy "niszczą" klimat...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie zauważyłam tego artykułu i wstawiłam prawie identyczny... Zamiast drukarek złoto Bez sensu, po co nam złoto, tym się nikt nie naje... Lepiej jakby w euro zainwestowali, bo nawet żadna z republika bananowa by się nie odważyła na takie szaleństwo Ale nasza uśmiechnięta Pokska z niemieckim premierem na czele, już tak...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nowe problemy szukają do podziału Polaków. A rolnicy niech w Sejmie głodują... Co to kogo...? Po co rozmawiać z rolnikami, skoro ich krowy "niszczą" klimat... Rolnicy to grupa ekstremalna która nie chce wspólnej patologicznej Europy opartej na niemieckiej praworządności. Teroryści... Jaby rolnikowi z Unii dali warunki do gospodarzenia jakie są na Białorusi, to by oszaleli że szczęścia.Taka wolność gospodarcza tylko u Dyktora Łukaszenki
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zdanie zmienia co rusz. Co do muru na wschodniej granicy też. "Niech jeszcze tam prąd podłączy"... I siebie do niego...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mamy patoli w rządzie, takich jak Holownia, Tusk, którzy w blokach startowych czekaja na konende Jeżeli konflikt wojenny przeniesie do Polski, wgniatajacym będziemy dużo zawdzięczać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mogli zapytać czy są gotowi bronić interesów Unii, i iść na wojne walczyć przeciwko Putinowi
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|