Jarek
Go
|
Ciekawe kiedy dopłaty zrobią na używane niemieckie hulajnogi dla biednych..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzie oni wszyscy byli jak Menzen im to na samym wszytko policzyl według obowiązujących kosztów...Nie tylko to, bo koszty zielonego zadu również, w tym orzypadku niemiecka unia życzy sobie 30% wzrost kosztu budowania domu jednorodzinego...
Facet z naszej ulicy ma prywatną koparkę. Ja jej tam nigdy nie widziałam, bo ponoć ona zawsze była na jakiejś budowie, a terminy u niego na kopanie dołu pod fundamenty trzeba było sporo wprzód zamawiać. A teraz koparka stoi i nie ma chętnych. Facet mówił, że ludzie praktycznie nie zaczynają budowy domów, jedynie dokańczają te, gdzie budowa jest już zaawansowana. Popyt jest na mieszkania i domy deweloperskie i to niekoniecznie na kredyt...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe kiedy dopłaty zrobią na używane niemieckie hulajnogi dla biednych..
Ale to tylko dla tych po 75. roku życia... Nawet będą mogli na czerwonym świetle jechać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26589
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Coś się do Pisowców nie mogą przekonać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak nie! Przecież pisowskie pomysły zielony ład podlapali a oficjalnie niemcy przyznali ze mieli rację jak pis ostrzegał przed Putnem ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To tak czy nie, albo nie, czyli tak?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Coś się do Pisowców nie mogą przekonać. Inna kultura osobista pewnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No ba ! Łasic sie nie potrafili, i nie wiedzieli jak sie robi zdjecia selfi
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To tak czy nie, albo nie, czyli tak? A bo za pisu w ARD czesto mowili ze dyltatura i brak praworzadnosci w Polsce, pewnie dlatego nie darza nas sympatia Kraj to dobry i dusze maja otwatre na losy innych narodow, a szczegolnie na los Polek i Polakow - troscza sie o nas bardzo dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Gdzie oni wszyscy byli jak Menzen im to na samym wszytko policzyl według obowiązujących kosztów...Nie tylko to, bo koszty zielonego zadu również, w tym orzypadku niemiecka unia życzy sobie 30% wzrost kosztu budowania domu jednorodzinego...
Facet z naszej ulicy ma prywatną koparkę. Ja jej tam nigdy nie widziałam, bo ponoć ona zawsze była na jakiejś budowie, a terminy u niego na kopanie dołu pod fundamenty trzeba było sporo wprzód zamawiać. A teraz koparka stoi i nie ma chętnych. Facet mówił, że ludzie praktycznie nie zaczynają budowy domów, jedynie dokańczają te, gdzie budowa jest już zaawansowana. Popyt jest na mieszkania i domy deweloperskie i to niekoniecznie na kredyt... A to mam dla niego dobra rade Niech zacznie sie usmiechc co on nie widzi ze wszyscy sa usmiechnieci i szczesliwi ... U niemca to samo, budownictwo stoi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Maniek! Spokojnie Tusk obiecał wszystkich wylapac Do tego czasu uśmiechnij się, widziałeś kiedyś szczęśliwego człowieka który się nie śmieje, Uśmiechnięta Polska dobra Unia teraz ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie tak jest.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pytanie czyje interesy reprezentuje, bo jeśli nasze to izolować w psychiatryku do czasu zakończenia konfliktu A jesli pracuje dla tej samej agendy co niemiecka minister spraw zagranicznych, to trybunał dla tego patola za zdradę państwa...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak, amerolski słup tego chce bo amerolstwo tego chce.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Swoje wojny zawsze toczą poza swoim terytorium.
|
|
|
|
|
|
|
|