renia
|
To jest prymitywne podejście. Kierowanie się zawiścią, a nie rozsądkiem... Tak jest z CPK W Portugali ruszają z CPK - 40 km od Stolicy - koszti wielkość prawie identyczny jak nasze CPK Ale tam takich oslow jak tutaj nie maja. Nikt japy nie darł że się nie opłaci, bo można z Madytu latać Łapki opadają jak się słucha argumentów tusowskich ekspertów ... Ale po co nam "gigantomania"?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak działa "demokracja"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za karę w Brukseli wyląduje...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ważniejsza jest walka z "ociepleniem klimatu", niż rentowność jakichś tam firm...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26589
|
Komunizm kosztuje, aż pieniędzy braknie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pieniadze sa w drodze, bo jak sie własnosci i prawa bedzie odbierac, kasy systemowej starczy na 50lat...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wenezuelki utopili w pieniądzach. A ja w PRL i balcerowicz+ nie zdążyłem wydawać. Pieniędzy po tąd!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wenezuelki utopili w pieniądzach. A ja w PRL i balcerowicz+ nie zdążyłem wydawać. Pieniędzy po tąd!!! Za PRLa zdążyłem jeszcze być milionerem, to były czasy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Capri-cierpi-z-powodu-nadmiernej-turystyki-Wlosi-maja-dosc-8755162.html"Rada samorządowa włoskiej wyspy Capri podniosła alarm w związku ze zjawiskiem tzw. nadmiernej turystyki, której konsekwencje - argumentuje - ponoszą mieszkańcy. Przykładem są tłumy na przystankach autobusowych oblężonych przez turystów. Radni apelują o rozwiązanie problemów codziennego życia na wyspie." Niemoc tzw. budżetówy jest porażająca. Wystarczy oddać wyspę jakiemuś prywaciarzowi i automagicznie wszystko będzie. Oczywiście jak zabraknie turystów, to będą biadolić, że jest bieda i wyciągną łapska do centrali o fundusze.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jasne . "Oddać" na bazie - "jestem przeciwny rozdawnictwu".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wenezuelki utopili w pieniądzach. A ja w PRL i balcerowicz+ nie zdążyłem wydawać. Pieniędzy po tąd!!! Za PRLa zdążyłem jeszcze być milionerem, to były czasy. Ja jak Richie Rich . Rozjazd dodruku z reprezentacją rynkową - podstawa deprecjacji pieniądza i niegospodarnych (skolonizowanych) rządów.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Capri-cierpi-z-powodu-nadmiernej-turystyki-Wlosi-maja-dosc-8755162.html"Rada samorządowa włoskiej wyspy Capri podniosła alarm w związku ze zjawiskiem tzw. nadmiernej turystyki, której konsekwencje - argumentuje - ponoszą mieszkańcy. Przykładem są tłumy na przystankach autobusowych oblężonych przez turystów. Radni apelują o rozwiązanie problemów codziennego życia na wyspie." Niemoc tzw. budżetówy jest porażająca. Wystarczy oddać wyspę jakiemuś prywaciarzowi i automagicznie wszystko będzie. Oczywiście jak zabraknie turystów, to będą biadolić, że jest bieda i wyciągną łapska do centrali o fundusze. Tak to jest, jak się przelewa, to nawet źródło dochodu kole! Niemiec niech wykupi, to im życie ordnungowo urządzi i to tak, jak im się nie śniło.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wystarczy judzic i wmawiac ludziom że ciężko niebezpiecznie że szkoda dla klimatu, zdrowia itp, wtedy można ograniczać dobrobyt, plajtowanie mile widziane Wierzyc propagandzie ze ludzie nie chca zarabiac na turystyce, to tak jakby goral przestal chciec zarabiać dudki Wiadomo ludzi wina, ograniczyć turystykę i plajtować...
...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wystarczy judzic i wmawiac ludziom że ciężko niebezpiecznie że szkoda dla klimatu, zdrowia itp, wtedy można ograniczać dobrobyt, plajtowanie mile widziane Wierzyc propagandzie ze ludzie nie chca zarabiac na turystyce, to tak jakby goral przestal chciec zarabiać dudki Wiadomo ludzi wina, ograniczyć turystykę i plajtować...
...
Tam też już dotarła wina Tuska?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nic nie musi mówić, bo to jest oczywiste, że będzie odwet. Dziwna ta wojna, bo jak na razie, to cały czas gaz płynie do państw, które wcześniej go zakontraktowały.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Capri-cierpi-z-powodu-nadmiernej-turystyki-Wlosi-maja-dosc-8755162.html"Rada samorządowa włoskiej wyspy Capri podniosła alarm w związku ze zjawiskiem tzw. nadmiernej turystyki, której konsekwencje - argumentuje - ponoszą mieszkańcy. Przykładem są tłumy na przystankach autobusowych oblężonych przez turystów. Radni apelują o rozwiązanie problemów codziennego życia na wyspie." Niemoc tzw. budżetówy jest porażająca. Wystarczy oddać wyspę jakiemuś prywaciarzowi i automagicznie wszystko będzie. Oczywiście jak zabraknie turystów, to będą biadolić, że jest bieda i wyciągną łapska do centrali o fundusze. A bo trudno w turystyce wmówić ludziom że się nie oplaci , tak jak z CPK, dlatego troszczą się o nich i chronią przed turystami Odgospodarczenie patologicznej niemieckiej Unii na wszystkich obszarach...
|
|
|
|
|
|
|
|