Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Usmiechnieta Polska przecie jest...Ja się tylko dostosowuje żeby nie być kmiotem pisowski putinowskim ... Ekstra. Śmiać się z cudzej śmierci na pasach i bezkarności polityka. Rozkoszny jesteś, żenada. Takie pisowskie poczucie humoru, ala Pietrzak m
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Że "to UE". Czyli władza po-pisiowa zapewni podrzucenie, przegłosowanie, wprowadzenie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bez przesady .Tamci byli od miesięcznic , nie od usmiechetej Pokski - chyba że Tusk z pisem świętował, a był przeciwko...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Usmiechnieta Polska przecie jest...Ja się tylko dostosowuje żeby nie być kmiotem pisowski putinowskim ... Ekstra. Śmiać się z cudzej śmierci na pasach i bezkarności polityka. Rozkoszny jesteś, żenada. Takie pisowskie poczucie humoru, ala Pietrzak m Wina Kopaczowej- kazała się śmiać być szczęśliwym. Przechodzę obok problemów nie zauważając ich...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Lamborgini za 4 bańki i farma trolli pisowskich Jaruś, a może tyś żaden optymalny, tylko pisowski troll z tej farmy?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ten złodziej powinien już dawno siedzieć. Gratuluję Ci wyboru materiałów i oglądanych polityków. To ta menda odpowiedzialna jest za chronienie tego gościa, który zabił kobietę na przejściu dla pieszych. Poza tym to zwykły, cwok i prostak i złodziejska swinia z grupy przestępczej Ziobry.
Zenada
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Niemieckie patologie to sobie zostaw dla siebie... Po co tam siedzisz, to jakaś paranoja? Coś jak te pisowskie świnie przy korycie w Brukseli, najwięcej kwiczą, a kasę kradną pełnymi garściami z unii (Czarnecki). Zdecyduj się na coś, Rosja i Białoruś czekają z otwartymi rękoma.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nic nowego Wrzucałem podobnego linka, jak Morawiecki podpisywał niemcowi zielone pomysły.Teraz jest w opozycji i jest przeciwko temu co podpisywał Ale on nie jest Tuskiem, i juz nie rządził. Lubię Tuska krytykować, bo moim zdaniem głupszy od Morawieckiego, lepszy materiał do krytyki ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ten złodziej powinien już dawno siedzieć. Gratuluję Ci wyboru materiałów i oglądanych polityków. To ta menda odpowiedzialna jest za chronienie tego gościa, który zabił kobietę na przejściu dla pieszych. Poza tym to zwykły, cwok i prostak i złodziejska swinia z grupy przestępczej Ziobry.
Zenada
Ale dobrze prawi o nakretkach - a jego życiorys i uczciwość nie interesuje mnie ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemieckie patologie to sobie zostaw dla siebie... Po co tam siedzisz, to jakaś paranoja? Coś jak te pisowskie świnie przy korycie w Brukseli, najwięcej kwiczą, a kasę kradną pełnymi garściami z unii (Czarnecki). Zdecyduj się na coś, Rosja i Białoruś czekają z otwartymi rękoma.
No właśnie wyprowadzam się, moralnie nie daje sobie rady W 2015 myślałem że to Bawaria, a robi się kołchoz Białoruś biorę też pod uwagę Na początek jednak Macedonia... No widzisz jaki wpływowy jesteś , wszystko robię po twojej myśli, a ty mnie cały czas krytykujesz...
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Newbie
wiadomoci: 19
|
Ze taki ktos dalej jest w polityce to tylko pokazuje glupote Polakow XD. Chociaz czy wierzyc tym wyborom..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26589
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może będą dobre na koktajl Mołotowa...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zenada
Ale dobrze prawi o nakretkach - a jego życiorys i uczciwość nie interesuje mnie ... A może jego sąsiad oddał psy do schroniska, lepiej interesuj się co ludzie robią...
|
|
|
|
|
|
|
|