Blackend
|
Program "Mój elektryk" resztę sobie sam doczytasz.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jakie korzyści obecnie dzięki nowej władzy czerpią Polki i Polacy ?
Zapytaj Polek i Polaków.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Piszesz o korzyściach to chyba wiesz jakie ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pisałem o rozliczaniu za złodziejstwo i marnotrawstwo. Nie podoba (delikatnie mówiąc) ci się Tusk, więc chyba dobrze aby został rozliczony przez następną ekipę?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie nie interesuje kto kogo będzie rozliczał. Intersuje mnie czy za 5 lat jako obywatel kołchozu niemieckiego będę miał jeszcze jakieś prawa jako obywatel ..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pisałem o rozliczaniu za złodziejstwo i marnotrawstwo. Nie podoba (delikatnie mówiąc) ci się Tusk, więc chyba dobrze aby został rozliczony przez następną ekipę? Tusk mi podobać? Ja nie z usmiechnietej patologi społecznej A Tobie się Tusk podoba?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie nie interesuje kto kogo będzie rozliczał. Intersuje mnie czy za 5 lat jako obywatel kołchozu niemieckiego będę miał jeszcze jakieś prawa jako obywatel ..
Będziemy mogli głosować...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Napisz coś o złodziejstwie Unii Europejskiej, wtedy możemy popisać o mega marnowaniu publicznej kasy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Napisz coś o złodziejstwie Unii Europejskiej, wtedy możemy popisać o mega marnowaniu publicznej kasy...
Oni są super... Potrzebni jak dziura w .moście..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Będziemy mogli głosować... Za komuny nie chcieliśmy głosowac bo to byla fikcja - w niemieckiej Unii w 2035 - 2040 będzie też fikcja - muss sein glosowac jak w Korei...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No tak sobie wybierali bycie amerolskim "kacapem". Jeszcze oburzenie na kolonii.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taki ładny, młody chłopak i dlaczego on zginął? Nie mógł broni użyć? Pewnie mają zakaz... Bo tam "biedni uciekinierzy wojenni" chcą się przedostać do Polski...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Taki idiotow w rządzie Polska jeszcze nie miała
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Manheim ćapate zwierze zabiło faceta i policjanta który stanął w obronie W miejscu zbrodni nie wolno składać zapłać zniczów i robić zbiorowisk, bo to jest uznane jako dyskryminująca przemoc wobec migrantow... Lewacka Europa patoli z królową Urszula von der Leyen
|
|
|
|
|
|
|
|
|