admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26588
|
A co mnie tam interesuje, czego chcą faszyści?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to jest link o korzyściach dla finalistów z nad Menem
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to nie mój problem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Stabilność cen Dobre
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Stabilność cen Dobre
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to nie mój problem. Link z korzyścią dla Polek I Polaków miał być Ale nie będzie, bo takiego linka nie ma, są tylko linki propagandowe, żeby ludzie uwierzyli nie będą łupani
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Stabilność cen Dobre No to jest problem, bo tak z dnia na dzień potrafią obniżyć cenę energii elektrycznej o 30% a tu podnieść o 100% !
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to nie mój problem. Że będziesz miał miej w kieszeni to nie problem :shock:No dobra, koniec tematu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Stabilność cen Dobre No to jest problem, bo tak z dnia na dzień potrafią obniżyć cenę energii elektrycznej o 30% a tu podnieść o 100% ! To dlaczego mi podnieśli 110% prąd i 300% gaz
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wysłałem linka cen prądu dla firm - niemiecki link z cenami prądu- jakby co poszukam i jeszcze raz wyślę zeby byc wiarygodny ..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Stabilność cen Dobre No to jest problem, bo tak z dnia na dzień potrafią obniżyć cenę energii elektrycznej o 30% a tu podnieść o 100% ! To dlaczego mi podnieśli 110% prąd i 300% gaz Aby na kindergeld i inne komusze wydatki starczało.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie prawda Wykańczają gospodarkę zamykając elektowonie tworząc sztuczny kryzys żeby można ludzi łupić i powoli wprowadzać biedę... Kindergeld nigdy nie miało wpływu na gospodarkę- zdanego ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niech jadą z pielgrzymką na Kreml, może im Putin tanio da...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dodam tylko że takie korzyści mogę wypisać również z posiadania auta elektrycznego Nie lepiej spojrzeć na wykresy wzrosty gospodarcze panst strefy euro z ostatnich 10 lat Nie ma wzrostu jest wegetacja Średni wzrost to 0,2% do 0,8% i to jest ta stabilizacja gospodarczą, która trzeba wspomagać kredytami i zadłużać państwo dalej Najlepszy przykład to gospodarka Wloska i państwo w opłakanym stanie - zadłużone po uszy Super korzyści z wspólnej waluty...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dodam tylko że takie korzyści mogę wypisać również z posiadania auta elektrycznego Nie lepiej spojrzeć na wykresy wzrosty gospodarcze panst strefy euro z ostatnich 10 lat Nie ma wzrostu jest wegetacja Średni wzrost to 0,2% do 0,8% i to jest ta stabilizacja gospodarczą, która trzeba wspomagać kredytami i zadłużać państwo dalej Najlepszy przykład to gospodarka Wloska i państwo w opłakanym stanie - zadłużone po uszy Super korzyści z wspólnej waluty... Napsuli euro strefę bo założenia byłyby zbyt atrakcyjne gdyby doszło do ich spełnienia... Kantory też spoko, ale marek itd. prędko nie wskrzeszą?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przerabiałem na własnej skórze Na dzień dobry koszty zycia w górę, bo podatki w strefie ? są wyższe, ale tego nie napiszą bo po co ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|