renia
|
Najlepsza równością będzie, kiedy dzieciak już w podstawówce będzie miał problem w odróżnianiu swojej płci... Taki jest plan lewakow tego Trzeba iść z postępem Kto by pomyślał 30 lat temu, że noworodki będą się rodziły z cukrzycą, i że celebryci wypromują choróbsko jako normę społeczna, a pompy insulinowe jak rowereki dla dziecka.. Nie jestem za sposobem muzumańskim, żeby wymierzać karę śmierci homoseksualistom, ale też nie jestem za tym, żeby mieli przywileje i z naszych podatków sobie robili parady i festyny...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy sam by walczył, albo dał obowiązkowo swojego syna (o ile ma) na "mięso armatnie". Bogaci Ukraińcy i Rosjanie nie walczą. Wykupili się...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przed wojną byli już i w tej kwestii dogadani, tylko banderowców ktoś podjudził i się wycofali z ustaleń. Ciekawe komu najbardziej zależy na tej wojnie? Kto ma największe korzyści z niej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
............. Nie wspomnę ile jest zachęt mailowych do uczestnictwa, choćby w miejscu gdzie obecnie pracuję. Nawet tęczowe koszulki firmowe można było dostać Szkoda, że nie było choćby takich z barwami biało-czerwonymi... I na koniec, skoro kapitał zachodni jest tak zainteresowany promowaniem tego typu "eventów", to należałoby gruntownie przemyśleć dlaczego i kto z tego faktycznie ma korzyść Te koszulki biało-czerwone teraz by cieszyły się dużym powodzeniam, akurat na Euro 2024...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Najlepsza równością będzie, kiedy dzieciak już w podstawówce będzie miał problem w odróżnianiu swojej płci... Taki jest plan lewakow tego Trzeba iść z postępem Kto by pomyślał 30 lat temu, że noworodki będą się rodziły z cukrzycą, i że celebryci wypromują choróbsko jako normę społeczna, a pompy insulinowe jak rowereki dla dziecka.. Nie jestem za sposobem muzumańskim, żeby wymierzać karę śmierci homoseksualistom, ale też nie jestem za tym, żeby mieli przywileje i z naszych podatków sobie robili parady i festyny... LGBT Europa dla idiotow - faceci z cyckami, kobiety z penisami +wege żarcie Przywileje beda mieli, bo tak się wszystkie ideologie propaguje ... propaguje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sodoma i Gomora
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26583
|
A mnie tam pedalstwo się bardzo podoba, natomiast lezbijstwo jest godne nagany! Pedały mnóżcie się i żeby jeszcze niebieskiej tabletki impotentom zabronili...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale ideologia LGBT ma szerszy krąg, a to że geje lesby nie przeszkadzają to dorzucili ich do programu ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26583
|
Mnie tam całe to towarzystwo kompletnie nie wadzi. Byle się z daleka trzymali i nie obnosili publicznie z tym swoim zboczeniem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie tak, bo miesiecznice pisowskie za kasę podatnika robili, a ci xa seoje demonstruja Trzaskowski organizator też za swoje- równy gość...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ci za swoje demonstrują...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mnie tam całe to towarzystwo kompletnie nie wadzi. Byle się z daleka trzymali i nie obnosili publicznie z tym swoim zboczeniem. "Pedały mnóżcie się" i "trzymajcie z daleka". Sprytne tylko pozornie. "Za, a nawet przeciw".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...tęczowe... Zamach na symbol przymierza. Tak się przeprowadza...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Krym i wschód kraju... Jakoś krzywo to w tv cenzura i reszta mediów po-pisiowych rysowali polkom i polakom. Od szczepienia majdanów i ostrzałów Donbasu nie zająknęli się że na Krymie Autonomiczna Republika, a nie żadna Ukraina, o demografii to już w ogóle...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie tam całe to towarzystwo kompletnie nie wadzi. Byle się z daleka trzymali i nie obnosili publicznie z tym swoim zboczeniem. "Pedały mnóżcie się" i "trzymajcie z daleka". Sprytne tylko pozornie. "Za, a nawet przeciw". Ale ile dzieci przybędzie Krytyka 500+ bo 80 % nie przechlało kasy bo nie są zwwrodnielcami jak LGBTIedologia bezduszności człowieka pozbawiona morału i czucia ludzkiego - instynkty maciezynsjue wysmiewane Sztuczne inwitro przyszłość Ludzie mają być w europie debilami i będą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie tam całe to towarzystwo kompletnie nie wadzi. Byle się z daleka trzymali i nie obnosili publicznie z tym swoim zboczeniem. I nie adoptowali dzieci...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepsza równością będzie, kiedy dzieciak już w podstawówce będzie miał problem w odróżnianiu swojej płci... Taki jest plan lewakow tego Trzeba iść z postępem Kto by pomyślał 30 lat temu, że noworodki będą się rodziły z cukrzycą, i że celebryci wypromują choróbsko jako normę społeczna, a pompy insulinowe jak rowereki dla dziecka.. Nasza ekspedientka do jednej pani (tak przynajmniej wyglądała i w sukni była), powiedziała "słucham panią", a ona na to - "ja jestem panem"... Strach się do ludzi odzywać, najlepiej bezosobowo...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Siedzimy w knajpie i patrza się w oczy patole, bo myślą że wszyscy nie mają rowno pod sufitem tak jak oni Ile to razy miejsce było zmieniane lub lokal O jakiej rlltolerancji mowa w ogóle W Monachium pełno tych obłąkanych ideologia patoli jest ... W szkole uczono nas zasad człowieka - jak spotkasz zboczenca, to nogi za pas i na policje bo chory i nieobliczalny. Teraz uczą zbokoli tolerowac, bo są fajni na paradach milosci, a politycy ich lubia , wiec ty tez musisz ich lubic, i zeby glupio pieprzyc od rzeczy zes swiadomy rozwoju cywilizacji, a nie zacofany pisowiec ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|