Jarek
Go
|
Tusk to typowy niemiecki kapuś działający z pełną świadomością na szkodę Polski Wczoraj oglądałem na tv servus Austria o wyjściu niemiec i austrii z Unii w przypadku wygranej opozycji AfD i?PV odpowiedniki konfy Pierwszy krok to przywrócenie wolności sektora finansowego opuszczajac strefe wiecznego kryzysu, czyli strefy euro ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dla wszystkich zwolenników euro zetona ciekawa informacja z ostatnich 5lat Słowacja 2020, 5,4% wzrost gospodarczy 2023 1,1% Dla tyAle wiadomo że w propagandzie ARD 1% jest lepsze dla gospodarki niż 5%... A to że będzie 0,5% to w 2024 dopiero
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tusk to typowy niemiecki kapuś działający z pełną świadomością na szkodę Polski Wczoraj oglądałem na tv servus Austria o wyjściu niemiec i austrii z Unii w przypadku wygranej opozycji AfD i?PV odpowiedniki konfy Pierwszy krok to przywrócenie wolności sektora finansowego opuszczajac strefe wiecznego kryzysu, czyli strefy euro ... Mamy Tuska i mamy podwyżki. Dziwię się, że go ponownie wybrali po tych wszystkich poprzednich niedotrzymanych obietnicach i pogorszeniu sytuacji w Polsce. Teraz jest "powtórka z rozrywki"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemiecka Urszula Nowa Matka Polka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tusk to typowy niemiecki kapuś działający z pełną świadomością na szkodę Polski Wczoraj oglądałem na tv servus Austria o wyjściu niemiec i austrii z Unii w przypadku wygranej opozycji AfD i?PV odpowiedniki konfy Pierwszy krok to przywrócenie wolności sektora finansowego opuszczajac strefe wiecznego kryzysu, czyli strefy euro ... Mamy Tuska i mamy podwyżki. Dziwię się, że go ponownie wybrali po tych wszystkich poprzednich niedotrzymanych obietnicach i pogorszeniu sytuacji w Polsce. Teraz jest "powtórka z rozrywki"... Podwyżki dopiero będą Zajada nas zgredy niemieckie jak nam Bełchatów Turow zamkną...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale pewnie wiatraków pozwolą więcej od nich kupić..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Może już używane niemieckie będą w ofercie-taniej wyjdzie ..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Limuzyny porządne muszą być, to podnosi prestiż firmy. A o Tuska się nie martw, "rząd się sam wyżywi"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prędzej planeta spłonie od tych elektryków...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tusk to typowy niemiecki kapuś działający z pełną świadomością na szkodę Polski Wczoraj oglądałem na tv servus Austria o wyjściu niemiec i austrii z Unii w przypadku wygranej opozycji AfD i?PV odpowiedniki konfy Pierwszy krok to przywrócenie wolności sektora finansowego opuszczajac strefe wiecznego kryzysu, czyli strefy euro ... Mamy Tuska i mamy podwyżki. Dziwię się, że go ponownie wybrali po tych wszystkich poprzednich niedotrzymanych obietnicach i pogorszeniu sytuacji w Polsce. Teraz jest "powtórka z rozrywki"... Widocznie lubia jak sie ich łupie... https://youtube.com/shorts/tjTYM3ile4A?si=LK15YFLEtZhiDQ4h
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
hehheehe, Niemcy cię przyjęli, to może i Polacy cyganów przyjmą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tusk to typowy niemiecki kapuś działający z pełną świadomością na szkodę Polski Wczoraj oglądałem na tv servus Austria o wyjściu niemiec i austrii z Unii w przypadku wygranej opozycji AfD i?PV odpowiedniki konfy Pierwszy krok to przywrócenie wolności sektora finansowego opuszczajac strefe wiecznego kryzysu, czyli strefy euro ... Widocznie Mamy Tuska i mamy podwyżki. Dziwię się, że go ponownie wybrali po tych wszystkich poprzednich niedotrzymanych obietnicach i pogorszeniu sytuacji w Polsce. Teraz jest "powtórka z rozrywki"... Widocznie lubia jak sie ich łupie... https://youtube.com/shorts/tjTYM3ile4A?si=LK15YFLEtZhiDQ4hWidocznie tak, bo inaczej jak to można zrozumieć? Normalny człowiek, jak się raz sparzy, to już dmucha na zimne. A tutaj? Liczyli na cudowną przemianę? Na cud nad Wisłą?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
hehheehe, Niemcy cię przyjęli, to może i Polacy cyganów przyjmą... Mnie niemcy nie przyjmowali, tylko przedstawiciel firmy Hager wtedy jeszcze niemieckiej, zaproponował mi dwuletni kontrakt. To było w Szwecji 2015 - wtedy byłem tam odelegowany z Polskiej firmy w Gdansku. Jakby co, poczytaj sobie o roznicy miedzy umowa o prace, a kontraktem Pogadaj z marynarzami, a njalepiej zapytaj Lewandowskiego Czy tusowskie serduszko z zacisnieta flaga unii niemieckiej w zebach zrozumiało?
|
|
|
|
|
|
|
|