Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12096017 razy)
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26574
|
A to tylko na ulice wyjść i na rozstrzelanie czekać... Pieprzyć jak jest źle każdy potrafi, ale co zrobić żeby było dobrze, to nikogo nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Lewak, czy prawak należący do kasty politycznej ma obowiązek rozwiązania problemu, a nie szczucia grubych na chudych, chorych na zdrowych, biednych na bogatych itp. Problem homoseksualizmu występuje w całej pisanej historii, a odmawianie pedałom, czy lesbom prowadzącym wspólne gospodarstwo domowe do dziedziczenia, czy rozliczania się razem z fiskusem jest niesprawiedliwe społecznie. I tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to tylko na ulice wyjść i na rozstrzelanie czekać... Pieprzyć jak jest źle każdy potrafi, ale co zrobić żeby było dobrze, to nikogo nie ma. potrafi, potrafi... A jak faktycznie zle było w Polsce - to sie przez ostanie 8 lat pieprzyło ..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tu akurat, to od samego początku się krytykowało kastę polityczną, przywracającą Polkom komunizm tylko niektórzy o tym nie pamiętają. Natomiast pis wybitnie rozkomuszył społeczeństwo dlatego Polki będą coraz uboższe, ale to nie są moje problemy więc co mi tam. Zaczęło się od becikowego.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lewak, czy prawak należący do kasty politycznej ma obowiązek rozwiązania problemu, a nie szczucia grubych na chudych, chorych na zdrowych, biednych na bogatych itp. Problem homoseksualizmu występuje w całej pisanej historii, a odmawianie pedałom, czy lesbom prowadzącym wspólne gospodarstwo domowe do dziedziczenia, czy rozliczania się razem z fiskusem jest niesprawiedliwe społecznie. I tyle. No i co z tego ze homseksualizm wstepował i wytepuje, co to ma wspolnego z ranchunkiem ekonomiczynm ? Z ideologia niemieckiego lewactwa, to tak. Dlatego pytanie kto jest lewakiem uwazam za zamkniete...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Masz rację...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No w koncu bo juz sie nie mogłem doczekac Spoko, zamykamy temat, za daleko zaszło...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to tylko na ulice wyjść i na rozstrzelanie czekać... Pieprzyć jak jest źle każdy potrafi, ale co zrobić żeby było dobrze, to nikogo nie ma. Ja mówiłem w okolicach wyborów, a nawet wcześniej . Tylko wodzicieli i pośredników przybywa w amerolsko-żydowym systemie dystrybucji i promocji. A jak to szczuje?! "ruski agent!, niemiecki agent!"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za trzy lata wyłączą Bełchatów- 20 największa elektrownie świata , i najtańsze źródło energii w Polsce ,' miażdżące fakty, które będą się przekładać na portfel każdego Kowalskiego latami .. Chyba mam prawo zapytać dociekać, w co gra Tusk?...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już raz straszyli brakiem węgla...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I wypaliło, bo ludzie masowo rzucili się do składów budowlanych.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale jak Duda dokonał tego cudu, ze jestesmy czwartym panstwem na swiecie, ktory nie potrzebuje wiz do Chin, i nie obowiazuja nas restykcje w przypadku pandemii patasiej grypy. Geniusz A moze Chiny widza w nas handlowego partera w srodkwej Europie Konczy sie hegemonia gospodarcza USA - wojny na Ukrainie tez nie wygraja, a Niemcy USA beda najwiekszymi przegranymi tej wojny. Dlatego mozna spekulowac pozytywnie. Zmienia sie sytuacja gepolityczna, a połozenie Polski na mapie europy moze byc dla nas kprzystme, i kluczowe dla chinskiej gospodarki. To dobra fucha dla Polski, pilnowac chinskich wpływow na starym kontynecie. Wegry, Serbia, i mam nadzieje ze Polska dołaczy do nowej strefy w?ływow chinskich w europie - wow - jestem na tak, bo z niemieckimi bankrutami nie ma sensu sie dalej obdawac, to kierunk trumna...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Możesz być spokojna, dobrze prawi, Bosaki Menzeny podobnie mówią... Tylko ze ona więcej o wolności obywatelskiej mowi, której w niemczech nie ma, porównując do naszej pisowskiej dyktatury. Widać jak prawa obywatelskie są w tym kraju ograniczone ... AfD w dyskusjach takich praw nie ma jak Konfa Braun by utracił tutaj natychmiast prawa posła Cały czas nagonka na nich, bo uznani sa jako partia rasistowska w mediach glownego scieku . Taka tu wolnosc... Przykładowo taka TV republika nie miałaby w ogole prawa bytu na antenie obok ARD- ZDF. Tak wygląda ta ich praworządnośc - judasze Europy... A dzięki. Czyli wszystko "gra i buczy"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I to jak buczy, Niemieckie media utraciły wpływ na ludzi
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Możesz być spokojna, dobrze prawi, Bosaki Menzeny podobnie mówią... Tylko ze ona więcej o wolności obywatelskiej mowi, której w niemczech nie ma, porównując do naszej pisowskiej dyktatury. Widać jak prawa obywatelskie są w tym kraju ograniczone ... AfD w dyskusjach takich praw nie ma jak Konfa Braun by utracił tutaj natychmiast prawa posła Cały czas nagonka na nich, bo uznani sa jako partia rasistowska w mediach glownego scieku . Taka tu wolnosc... Przykładowo taka TV republika nie miałaby w ogole prawa bytu na antenie obok ARD- ZDF. Tak wygląda ta ich praworządnośc - judasze Europy... A dzięki. Czyli wszystko "gra i buczy"... Co sie staneło w tym kraju przez ostanie 4 lata Mozna rozmawiac z niemcami krytykujac rzad, nawet moja radykalna krytyka ich nie rusza, sa wsciekli... Rzad niemiecki nienawidzi swoich obywateli - kocha migrantow- hitler w druga strone
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I to jak buczy, Niemieckie media utraciły wpływ na ludzi Wreszcie. Bo Niemcy, nawet część Polaków tam mieszkających", mają tak "wyprane mózgi", że we wszystko co im powiedzą wierzą i są posłuszni. Jak u nas w czasach PZPR...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Moja cała rodzinka i kumple z Polski, nie zyczya sobie zartowac z Tuska i niemieckiej unii. Polityka przestała ich intersowac i smieszyc - chyba ze Duda jakis numer odwali, wtedy tak.Ciekawe kto ich judzi? :lol:Pewnie ci sami co Polakow w niemczech
|
|
|
|
|
|
|
|
|