Jarek
Go
|
Właśnie na ARD podali w wiadomościach w przerwie meczu - populistyczne partie Austrii, Czech, i Węgier, na czele z Orbanem podipisały umowę współpracy Niemieckie AfD dołączy jutro...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jak Duda dokonał tego cudu, ze jestesmy czwartym panstwem na swiecie, ktory nie potrzebuje wiz do Chin, i nie obowiazuja nas restykcje w przypadku pandemii patasiej grypy. Geniusz A moze Chiny widza w nas handlowego partera w srodkwej Europie Konczy sie hegemonia gospodarcza USA - wojny na Ukrainie tez nie wygraja, a Niemcy USA beda najwiekszymi przegranymi tej wojny. Dlatego mozna spekulowac pozytywnie. Zmienia sie sytuacja gepolityczna, a połozenie Polski na mapie europy moze byc dla nas kprzystme, i kluczowe dla chinskiej gospodarki. To dobra fucha dla Polski, pilnowac chinskich wpływow na starym kontynecie. Wegry, Serbia, i mam nadzieje ze Polska dołaczy do nowej strefy w?ływow chinskich w europie - wow - jestem na tak, bo z niemieckimi bankrutami nie ma sensu sie dalej obdawac, to kierunk trumna... Zmienia się sytuacja geopolityczna w Europie i praktycznie na całym świecie. "Stara Europa" traci na znaczeniu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie na ARD podali w wiadomościach w przerwie meczu - populistyczne partie Austrii, Czech, i Węgier, na czele z Orbanem podipisały umowę współpracy Niemieckie AfD dołączy jutro...
"Wiedz, że coś się dzieje..."
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja cała rodzinka i kumple z Polski, nie zyczya sobie zartowac z Tuska i niemieckiej unii. Polityka przestała ich intersowac i smieszyc - chyba ze Duda jakis numer odwali, wtedy tak.Ciekawe kto ich judzi? :lol:Pewnie ci sami co Polakow w niemczech To moja siostra z Hamburga mówiła, że to co mówią o ociepleniu klimatu przez działalność człowieka, to jest prawdą. A ciekawe przez czyją działalność dawniej była epoka lodowcowa? Może przez pingwiny?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Moja siostra z Polski nic lepiej.Obywatelka niemieckiej Unii
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mój siostrzeniec zaszczepiony 3 razy po niemiecku, też by kibicował niecmvowi - nie kryje się z tym ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A od dzis na UE węgierska linia ma być grana i oby nie dała się za bardzo poodginać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26574
|
Kiepsko będzie, bo Węgry chcą "Make Europe Great Again" - a to nie jest po linii i na bazie biurokratów z brukselki!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kiepsko będzie, bo Węgry chcą "Make Europe Great Again" - a to nie jest po linii i na bazie biurokratów z brukselki! Lepiej kiepsko niż kiepściej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, to bardzo samopoczucie poprawia. 2mld to koszt 4 dni wojny słowiańskiej. Tak hameryka kasiorkę trzepie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trzeba czekać na Trumpa i zakończyć ten eskalujący konflikt.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale o czym będą media jojczyć?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie pamietasz jak hitler wygrywał dwa tygodnie przed kapitulacja Ruskie drugi najwyzszy wskaznik gospodarczy na swiecie w pierwszym kwartale
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|