RafałS
|
Nie chciałem cie urazic Phi tam, mało prawdopodobne. Za to naród się nie popisał w wyborach, ale jak zwykle słabo doinformowany w systemie cenzor media popis & friends.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26574
|
To wszystko przez "niemieckie media w Polsce"!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To wszystko przez "niemieckie media w Polsce"! Porządny paździerz niemiecko-zaoceaniczny.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To wszystko przez "niemieckie media w Polsce"! Przez niemieckie media możliwe jest nawet że będzie trzeba niemowi odszkodowanie za 39- 45 płacić Status nietykalnosci już osiągnęli w tej sprawie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie chciałem cie urazic Phi tam, mało prawdopodobne. Za to naród się nie popisał w wyborach, ale jak zwykle słabo doinformowany w systemie cenzor media popis & friends. Phi tam, a płacz już byl i Renia ratuj !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A bo my od napadania jesteśmy, a ostatnio niemiec zabronił o napasciach wspomniac w ramach odszkodowania i dlatego taka cisza...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Buszujący w zbożu" - jakoś tak mi się skojarzyło... A na odsłonięciu "niechcianego" pomnika który tam będzie?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wymieranie Polski zatwierdzone przez odrzucenie. Jak to działa, a to komentowałem w czasach, gdy pis wprowadził więzienie za aborcję. I żadne sety+ tego nie rozwiążą.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wymieranie Polski zatwierdzone przez odrzucenie. Jak to działa, a to komentowałem w czasach, gdy pis wprowadził więzienie za aborcję. I żadne sety+ tego nie rozwiążą. Naszczescie jest tusk i lgbt
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie chciałem cie urazic Phi tam, mało prawdopodobne. Za to naród się nie popisał w wyborach, ale jak zwykle słabo doinformowany w systemie cenzor media popis & friends. Phi tam, a płacz już byl i Renia ratuj ! Nad rozlanym mleczkiem nie ma płakać co. Nad śmietanką można O!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie chciałem cie urazic Phi tam, mało prawdopodobne. Za to naród się nie popisał w wyborach, ale jak zwykle słabo doinformowany w systemie cenzor media popis & friends. Phi tam, a płacz już byl i Renia ratuj ! Nad rozlanym mleczkiem nie ma płakać co. Nad śmietanką można O! Bardzo ładnie ci to powiedzonko wyszło..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...płacic za zbrodnie !... Oby nie za tych rządów bo to w kibel na zawsze. Codzienne podjudzanie Niemcy! Ruscy! c. d.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie nikt nie podjudza, za popelnienie zbrodni idzie sie siedziec, normalne na całym swiecie, a w przypadku panstwa płaci sie odszkodowania. Nawet Nanibi zaplacili, ale tam chyba poziom dyplomacji na wyzszym poziomie od tej tuskowej kundlowej- pozycja podwiniety ogon ...
|
|
|
|
|
|
|
|