renia
|
"Buszujący w zbożu" - jakoś tak mi się skojarzyło... A na odsłonięciu "niechcianego" pomnika który tam będzie? Nic nie wiem, pegasus nie działa...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli się nie popiera zielonego ładu, to jest się faszystą?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Innym zapłacili, a nam nie trzeba? Tutaj była zbyt mała szkodliwość społeczna?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Orban to polityk lokalny małego kraiku europejskiego, a Donald (nie ten postrzelony w ucho), to polityk globalny mocarstwa średniej wielkości w Europie środkowej...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tusk moze wyladuje przed trybunałem, bo uruszula ma ma powazne problemy - czarne chmury sie zbieraja nad nia
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Orban to polityk lokalny małego kraiku europejskiego, a Donald (nie ten postrzelony w ucho), to polityk globalny mocarstwa średniej wielkości w Europie środkowej... Orban jest juz zagospodarowany przez Chiny gospodarczo - 20 milardow inwestecji, i przez Putina security. Łacznik pozycja europa zachodnia, bedzie wymiatał. Juz teraz lewackie pajce brukseli cykaja sie mu podskoczyc. Ostanio Sikorski sie pultoł w sprawie Orbana - do płaczu dziecka w piaskownicy bym porownał jego lewackie oswiadczenie, to zaden minister do spraw? Nawet nie wiadomo czego. w sposob zenujacy usmiechnieci zapaskudzaja Polske... Pozycja podwinetego ogona w sprwoie reparacji wojenych - zenada - lepiej nie miec premiera i rzadu sługugsow...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, zaraz się Orban wypisze z komunii i przeniesie z całymi Węgrami do BRICS-u, bo to się opłaca. Ja bynajmniej tak bym zrobił na jego miejscu, bo ruskie energię dają za darmo, a i podatki można dowolnie kształtować, a nie wg nakazów eurobiurokratów.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oby murem nie ogrodzili jak RFN.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jasne, zaraz się Orban wypisze z komunii i przeniesie z całymi Węgrami do BRICS-u, bo to się opłaca. Ja bynajmniej tak bym zrobił na jego miejscu, bo ruskie energię dają za darmo, a i podatki można dowolnie kształtować, a nie wg nakazów eurobiurokratów. Ten zamach na Trumpa moze zmienic ukladanke. Do tego Musk zaczyna mieszac, w unii niemieckiej afera chcieli przekupic... Platforme X kontrole...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przypominam, że połowa ceny prądu w Polsce, to bezprawny rabunek przedsiębiorców i obywateli Polski na składkę do europejskiej piramidy finansowej zwanej przewrotnie ETS, aby się nie buntowali, tylko "walczyli" z własnej kieszeni z "ociepleniem klimatu".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ten zamach na Trumpa to żaden zamach, tylko ustawka jednego z komitetów wyborczych, ale to moje prywatne zdanie w ramach teorii płaskoziemskich i szurskich... Wszystko na to wskazuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To dopiero rozgrzewka... Do 2027 grudzien Tusek chce wyłaczyc bełchatow odpowiedzialny za 30% dostaw energii - wtedy sie zacznie dziac...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ten zamach na Trumpa to żaden zamach, tylko ustawka jednego z komitetów wyborczych, ale to moje prywatne zdanie w ramach teorii płaskoziemskich i szurskich... Wszystko na to wskazuje. Mozna spekulowac jak sie tam komu podoba, na moje tez troche nadciagane- ochrona nie profesjonalna... Jednak scena polityczna na swiecie bedzie sie dopasowywac do wydarzenia jakie mialo miejsce. Covid tez był ustawiony, a wszysrko sie wok?ł tego krecilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Super kandydatka na prezydentke Ale by chetnie przyjezadzali do nas - wazne głowy panstw..
|
|
|
|
|
|
|
|