|
Jarek
Go
|
Promotorzy zajączkowej marzą żeby tubylcy (i nie tylko) marzyli żeby zadłużała ich zajączkowa. Teraz jej kolej... Moze to proby docierania do ludzi, zeby odrozniali złodziestwo. To pisowskie było be, a te tusowskie niemieckie jest super gut A ten ktory jeszcze nie ukradł złotowki,(ewa) jest najwiekszym zagrozeniem dla najwiekszych złodzieji ktorzy kradna regularnie miliardy. Mało tego , zapowiadaja ze wiecej beda krasc Dlatego jestem od tej chwili za wszystkim zakazami, podwyzkami, migrantami, zielonego ładu wiecej, i wprowadzeniu wspolnej waluty euro. Łupac, łupac, łupac- a jak bedzie trzeba kneblowac i szczepic - chwalic niemieckiego pana, a wszystko co Polskie krytykowwac jako pisowskie zło...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie ma nic lepszego jak obrona pana swego łupkowego. Chyba sie sprawdza system "srokelfeler manipulant" funkcjonuje w zyciu codziennym... Tak właśnie zajączkują, jak tuski dla $rockefeller. Sam wiesz za jakie judzenie masz płacone. Bronisz pana swego niemieckiego, i jeszcze masz pretensje do Polek i Polakow, ze nie bronia razem z toba - zaskakujesz mnie swoim zagospodarowniem srokelfeler company...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Moze to proby docierania do ludzi, zeby odrozniali złodziestwo. To pisowskie było be, a te tusowskie niemieckie jest super gut A ten ktory jeszcze nie ukradł złotowki,(ewa) jest najwiekszym zagrozeniem dla najwiekszych złodzieji ktorzy kradna regularnie miliardy. Mało tego , zapowiadaja ze wiecej beda krasc Dlatego jestem od tej chwili za wszystkim zakazami, podwyzkami, migrantami, zielonego ładu wiecej, i wprowadzeniu wspolnej waluty euro. Łupac, łupac, łupac- a jak bedzie trzeba kneblowac i szczepic - chwalic niemieckiego pana, a wszystko co Polskie krytykowwac jako pisowskie zło... Masz płacone więc jesteś obciążony obowiązkiem. A zajączkowa już nic nie może do końca kadencji bo ma być skłóconą opozycją przepoczwarzającą w establishment tuż po zagarnięciu potencjału. Tylko pobierać za przyzwolenie banko-korpo.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...masz pretensje... Aleś uroił dziadek . Zapytaj swojej zajączkowej czemu nie psioczy na amerolskie banko-korpo wprost tylko na słupa ursulę won.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zapytaj Urszuli niemieckiej dlaczego bronisz jej interesow, wtedy ja z Zajaczkowska chetnie porazmawiam po Polsku przy kawuni o zyciu
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
...masz pretensje... Aleś uroił dziadek . Zapytaj swojej zajączkowej czemu nie psioczy na amerolskie banko-korpo wprost tylko na słupa ursulę won. Amyrykaniskie banko, jakies korpo, do tego pis I ja mam sie pytac atrakcyjnej kobiety na poziomie, dlaczego pisioczy, i czy ma moze powiazania ze srokelfelrem? Rafał! Mam respelkt dla kobiet z klasa - a weryfikowac czyjes urojenia w tak zacnym towarzystwie, byloby nie na miejscu...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Judź dalej dziadek, "za to masz płacone".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No mam płacone - zapomnialem
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przeciez w pisowskiej nic nie wartej zlotowce nie bede brał
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
Że niby Kuba to komuch i lgbt-owiec?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
stary mlodziutenki komuch zTVN. Linia partyjna - kochaj niemiecka unię... Kojarzy mi się z Urbanem w komunie. Teraz inaczej manipulują, bo jak powiatowy powie ze euro przyjąć , bo lepsze od złotówki to , 50 % poprze wejście do strefy wiecznego kryzysu Musimy przecież grekom dorównać w cenach - o 30% mają drożej w lidlu greckim A euro wybawią ich z kryzysu już ponad 20 lat
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
hehehe, ale w tym wątku cyrk. Prawy i sprawiedliwy w swojej misji prawdziwego wolaka.
Nie ma to jak głosować za mejzami, piotrowiczami, wąskiami, kryżami, i największym starym komuchem i pedałem kaczyńskim, a wyzywać innych od komuchów.
Pod latarnią najciemniej herr Jaroslav? hehehehehe
Podziwiam prostotę i naiwność, strasznie łatwo porwać tłuszczę prostymi, nieskomplikowanymi hasłami, i wykreowaną bajkową rzeczywistością, zupełnie odwrotną od realnej.
Dom wariatów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|