admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26564
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Teraz oni z nas się śmieją- karma wraca ... A jaka onoca na Białorus sie przeprowadzić Oni juz się nabijaja ze będziemy trawska zrec...Ale ARD -ZDF czuwa nad dobrobytem Europejczyka..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie widziałem, nie mam zdania.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo teraz mamy dopiero prawdziwe niemieckie media, o których mówił Kaczynki . Pamiętam jak go przed pandemia wśmiewałem za te media, a on już wtedy był trzy kroki do przodu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Krytyka komuny original i to na $rockefellerskiej reklamowni niewskazana.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Problem w tym, że cenzurę wprowadzono wraz z artykułem 196 który brzmi: "Art. 196. [Obraza uczuć religijnych] Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Więc dlaczego ten błazen YT-owy się czepia lewaków, że chcą bronić karnie obrazę LGBT? Jedni i drudzy są ułomni na umyśle, skoro pitolenie głupot "obraża" ich uczucia. Co za fanatyki religijno-lewackie! Tym pierwszym to nawet tęcza przeszkadza - a przecież to symbol przymierza Noego z Istotą Wyższą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ło Matko, przecież wystarczy mieć brodę, aby być nietykalnym wśród imigrantów. Im dłuższa i siwsza, tym większym szacunkiem darzą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Problem w tym, że cenzurę wprowadzono wraz z artykułem 162 który brzmi: "Art. 196. [Obraza uczuć religijnych] Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Więc dlaczego ten błazen YT-owy się czepia lewaków, że chcą bronić karnie obrazę LGBT? Jedni i drudzy są ułomni na umyśle, skoro pitolenie głupot "obraża" ich uczucia. Co za fanatyki religijno-lewackie! Tym pierwszym to nawet tęcza przeszkadza - a przecież to symbol przymierza Noego z Istotą Wyższą. kompletnie nie tamet napisałes do tego co obowiazuje Podam przykład ustawy o obronie granic i uzycia broni A jak bylo na granicy , dlaczego sie ustawy i konstytucji nagle nie przestrzega?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Masz rację...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...symbol przymierza Noego z Istotą Wyższą.
Wzięli się za zerwanie przymierza. Namnożyć zwęglonym umysłom popaprańców. A potem spłuczka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ło Matko, przecież wystarczy mieć brodę, aby być nietykalnym wśród imigrantów. Im dłuższa i siwsza, tym większym szacunkiem darzą. problem nie dotyczy w Polsce dzieki pisowi przez 8lat dlatego jest jeszcze fajnie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ło Matko, przecież wystarczy mieć brodę, aby być nietykalnym wśród imigrantów. Im dłuższa i siwsza, tym większym szacunkiem darzą. Nie sezon na brody . Ale jak zwiną białą cywilizację to być może wrócimy na chwilkę do lasu/na pustynię itd.
|
|
|
|
|
|
|
|