|
Blackend
|
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Prezes-ZUS-to-zle-ze-obnizono-wiek-emerytalny-8808619.htmlDodaje też, że konieczne jest ozusowanie wszystkich umów-zleceń i edukowanie Polaków, że to od składek zależy wysokość emerytury. "Ważne jest to, żeby ludzie mieli świadomość, jak działa system, i oszczędzali" Po co, nie lepiej wybrać sobie kolejnego Kaczyńskiego, który prawie sprawiedliwie zabierze pracującym i dołoży 14,15 tym, którzy wg uznania małą mało, a pozostałym frajerom środkowy palec.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26574
|
Ale jak oszczędzać, skoro zadłużenie biedy w Polsce wzrosło do 90mld zł! w bankach Do tego dochodzi półtora biliona oficjalnego "długu niczyjego", to jak tu żyć?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Cała nadzieja, że w końcu dojadą tych skur..synów kaczyńskiego, morawieckiego, ziobrę... Coraz bardziej realna, bo tacy ludzie jak ten aresztowany złodziej są słabej konstrukcji psychicznej, i zaraz się wypucują kto i co Urzędnicy też ich sypią aż miło, wydawało się im, że są królami życia, na plecach swoich upośledzonych wyborców, a tu dupa. Dziękuję Panie Premierze Tusk, właśnie po to na Pana głosowałem!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O! To ja mogę być ich psychiatrem. Nie takie przypadki widziałem...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Wszyscy pisowcy won do tatki na białoruś, albo moskwa. Tam wasze korzenie i wasi panowie! Chociaż i tam mają was za gojów i będą wami pomiatali. Zaprzańcy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak do tatki to na amerolstwie, gdzie ich promotorzy. Na Białorusi porządni gospodarze.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Jak do tatki to na amerolstwie, gdzie ich promotorzy. Na Białorusi porządni gospodarze.
Hehehe, i porządne pisowsmie jednostki jak sędzia Szmidt. Zacznie się ucieczka pisowskich szczurów, czy jeszcze nie?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Po-pisiowo jest jeszcze popelina do odwalenia. Promotor amerolski życzy. 2025 - wybory bez pisiowatych?! Niemożliwe. To jak pół po-pisu i jednoczenie elektoratów.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
10 lat? Po drożyźnie kultywowanej po-pisiowo, zrównają ceny z Europą dużo szybciej (pomijając faktyczny rozwój gospodarczy na jaki zachód miał czas bo po co takie cuś na polinie...). Jeszcze obwieszczą że już nie trzeba czekać aż 10 lat - elektorat się ucieszy.
|
|
|
|
|
|
|
|