Blackend
|
Że niby bez internetu? To jak żyć?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ruskie dawno powiedzialy, ze dla nich zmiania prezydenta w USA nic nie zmienia, bo polityke beda prowadzily USA taka sama Show jest dla takich durakow jak Paljaki, co dzis caly dzien w telewizji tluka i w nocy tlukli i sie podniecaja nie wiadomo czym, tak jakby czarnuchowi na plantacji bawelny mialo znaczenie, czy zmienil sie zarzadca od smagania batem I to skandowanie "Donald Trump" w polskim sejmie. Ja wiem że kolonia, ale żeby aż tak to podkreślać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26570
|
Że niby bez internetu? To jak żyć? No nie wiem! Ponoć teraz pokolenie Z się przez portale randkowe paruje w 92%, a praca, znajomi itp. zeszło na psy!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
" Jego celem jest, by Amerykanie mieli wszystkie właściwe informacje, pozwalające im podjąć decyzję o tym, czy się zaszczepić, czy nie."
I tego zabrakło w debacie publicznej w sprawie covid. Popis podjął jednostronną decyzję. I tak dziwne, że zabrakło odwagi na szczepionkowy przymus.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fakt, przymus to podstawa w komunizmie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, nazywają to państwem opiekuńczym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To WHO zniszczyło i niszczy zdrowie ludzi tą swoją piramidą "zdrowia". A teraz jeszcze szczepionkami. Dba tylko o zyski farmacji. Jak ludzie teraz (po ich zaleceniach) są "szczupli" i "zdrowi", a w Ameryce w szczególności...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, że mają za co działać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I dalsze badania robić...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, badania to podstawa!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Cuda na łyżce!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ruskie dawno powiedzialy, ze dla nich zmiania prezydenta w USA nic nie zmienia, bo polityke beda prowadzily USA taka sama Show jest dla takich durakow jak Paljaki, co dzis caly dzien w telewizji tluka i w nocy tlukli i sie podniecaja nie wiadomo czym, tak jakby czarnuchowi na plantacji bawelny mialo znaczenie, czy zmienil sie zarzadca od smagania batem I to skandowanie "Donald Trump" w polskim sejmie. Ja wiem że kolonia, ale żeby aż tak to podkreślać? Pisowcy niczym niewolnicy na plantacji bawelny, witaja owacyjnie nowego pana z batem Ci idioci nie wyciagaja zadnych wnioskow z porazki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Już z Polski powinno być podanie o poszerzeniu BRICS złożone. Jak zwykle prześpią na po-pisach, wpatrzeni w siwiznę bidona, za chwilę w bejcę donalda...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
E tam, lepiej uzdrowić unię, ale to dziś mało prawdopodobne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo rozwiązać ją i już...
|
|