admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 27322
|
No przecież, minimalna płaca na światowym poziomie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...omijać szerokim łukiem "edukację zdrowotną" ponieważ tak debilnego planu "nauczania" jak być chorym świat nie widział! ...
"mleko i owoce".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Starczy "posiłek co 3-4 godziny" aby zatuczyć biedne dzieci. Chęć jedzenia co 3-4h świadczy o bardzo poważnych zaburzeniach metabolicznych, no ale to ja piszę, więc pewnie nie wim co piszę... Zerknąłem na skład osobowy tzw. Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego i co widzę? Same znajome nazwiska dzieci i wnuków słynnych "polskich naukowców" tak zasłużonych dla mnożenia chorób cywilizacyjnych wśród Polaków. Jest jedno nazwisko - bardzo przyzwoitej osoby - wśród tych "szubrawców naukowych", ale nie wymieniam, aby tej osobie przez przypadek nie zaszkodzić. Reszta do kasacji łącznie z tą instytucją.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Starczy "posiłek co 3-4 godziny" aby zatuczyć biedne dzieci. Chęć jedzenia co 3-4h świadczy o bardzo poważnych zaburzeniach metabolicznych, no ale to ja piszę, więc pewnie nie wim co piszę... ... Chęć takowa jeśli u dzieci nie występuje to będzie nagrywana sztucznie ku frekwencji medycynie akwizycyjnej, tzn. $rockefellerskiej. Pamiętam "za łepka" jaką udręką były mi często śniadania. Inna sprawa że potem się wrzucało zdobycze transformacji, słodkie napitki po ruchu, itd.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To wszystko dlatego, że za tow. Gierka e-sportu nie było!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Chcesz cukierka idź do Gierka - pamiętam te czasy.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja wchodziłem do gry za tow. sek. Kani. A za Jaruzela nawet jak tak słyszałem to już nikt nie wiedział gdzie to się idzie . Jaruzel zabrał i $rockefelleru dał.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Też u nas to "śpiewali"... Mnie tak późny Gomułka się lekko jarzy po synapsach.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 654
|
Ja jeszcze pamiętam czasy za Bieruta.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ło matko! Ale kolejka do tego błazeńskiego urzędu rośnie!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ło matko! Ale kolejka do tego błazeńskiego urzędu rośnie! Prawda jak jaruzelczyki skolonizowały tą funkcję. Ledwie jeden kandydat wart sprawdzenia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak Maciak jest za demokracją bezpośrednią typu szwajcarskiego, to niech o tym krzyczy wszech i wobec, to dostanie poparcie "bezpośrednich demokratów" i nie tylko. Jaka szkoda, że co rok jest teraz jakaś błazenada "wyborcza". Do reszty zadłużą ten kraj.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak Maciak jest za demokracją bezpośrednią typu szwajcarskiego, to niech o tym krzyczy wszech i wobec, to dostanie poparcie "bezpośrednich demokratów" i nie tylko. Jaka szkoda, że co rok jest teraz jakaś błazenada "wyborcza". Do reszty zadłużą ten kraj. Partyjniacy = stałe łącze z budżetem. Ale to na poliniażach raczej lepszy układ jak bezwyborcza flauta.
|
|
|
|
|
|
|
|