Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12096087 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
Panie Słławku, a co z wpływem dochodów na morale, szczególnie tych najniższych?
No wiesz chleba i igrzysk nie moze zabraknąc jak będzie potrzeba to sie zrobi im kilka meczy i się wyrówna
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Słowiańskiej mowy nie da się nie skumać. Słowianie pójd± za Lachami... Wiemy kiedy to może nastąpic ??
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
a co ?? dokladniej
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Wiemy kiedy to może nastąpic ??
w 2018
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
Genialne
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Z tego wynika ,że Gudzowaty uczciwie znalazł się na liście najbogatszych . miło poczytac ,ze są jeszcze patrioci
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Ale Tereso napisz coś od siebie oki ?? bo w tym linku same pitolenie i biadolenie i roszczeniowe niesnaski i sam nie wiem czy się z tym identyfikujesz ?? czy jesteś przeciw
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ale Tereso napisz coś od siebie oki ?? bo w tym linku same pitolenie i biadolenie i roszczeniowe niesnaski i sam nie wiem czy się z tym identyfikujesz ?? czy jesteś przeciw Daruję sobie, słownika innego używam.
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
Napisz kulturalnie, jakoś to sobie ze Sławkiem z Polskiego na nasze przetłumaczymy. Pozdrawiam serdecznie, Adam
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No i co ?? tez nie masz słów ?? bo w sumie to artykulik strasznie infantylny i z błedami
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uważam, że pani Teresa Stachurska, nie ma obowiązku dołączania komentarzy do linków. Jakiekolwiek one by nie były, na pewno niektórym by się nie podobały, bo każdy ma inne zdanie i znowu padałyby słowa krytyki pod adresem pani Teresy.
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
http://lewica.pl/?id=19718 . Dla mnie Pani Teresa wykonuje porządną robotę Zazwyczaj nie przeszukuję portali lewica.pl, a tam też można znaleźć taaakie ciekawostki. A co do artykułu - Pan rzecznik ma 100 procent racji. Nawiasem mówiąc to jest prawdziwy paradoks, że wynalazek socjalistów - zwolenników równości tj. podatek progresywny segreguje ludzi. Na lepszych i gorszych. Tych, którym się udało, upośledza, tych, którym się nie udało, bądź nie podjęli próby, by im się udało, preferuje. Elementarny brak logiki
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
Ten wywiad akurat już czytałem To, co mnie zastanawia, to sformułowanie, że: "Patriotyzm dzisiaj to jest wyłącznie cecha tych ludzi, którzynie znają języków albo nie dostali wizy" oraz jedno zdanie utożsamiające patriotyzm z Kaczyńskimi (jakby to był jedyny odcień patriotyzmu), że to domena małych sfrustrowanych ludzi. To wielkie uproszczenie ze strony Pana Wojewódzkiego i dla mnie jest to bardzo poważna rysa na jego wizerunku niepokornego intelektualisty, który stara się stworzyć. Wypomina również Polakom antysemityzm. Tymczasem kilka fragmentów z tego wywiadu, gdyby zamienić słowo Polak na Żyd, brzmiałyby na pewno bardzo antysemicko (przynajmniej w opinii Pana Wojewódzkiego). Warto więc zastanowić się, czy nie są one antypolonijne. I skłania do poważniejszej refleksji fakt, że taki niepokorny intelektualista jak Pan Wojewódzki nie potrafi zastosować tak prostego schematu myślowego...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...nie ma obowiązku dołączania komentarzy do linków... Renia masz racje! Ale jednak dla dobrego "detektywa" "lepij jest" jak oprucz " linki" jeszcze jaki " wisielec" jest! BTW To, tak miedzy nami " wlascicielami kamer" z monitoringu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Misiek", co Cię boli?
|
|