admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Za AWS Maniuś Krzaklewski rozdawał nawet parytety chyba władzy ;P
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uważam, ze 40 batów, to zdecydowanie za mała kara, w stosunku do przewinienia
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
"Według sudańskiego prawa może ona dostać karę chłosty - za fakt noszenia spodni kodeks przewiduje 40 batów. - Chcę zrezygnować z ochrony ONZ, chcę, by ten proces trwał nadal - powiedziała przy wypełnionej sali."
To musi być wspaniała, wolnomyśląca kobieta. Co za odwaga, determinacja, walka o swoje prawa. Baty to bym tym gno..m zafundowała, co to nie potrafią uszanować kobiety. Takie baty, żeby tym facetom w pięty weszło. Ale się wku...am. Muszę odreagować, bo zaraz wszystko zacznie mnie wk..ać, a tego nie lubię. Sama tylko w nielicznych przypadkach zakładam spodnie, ale gdyby mnie jakiś dziad chciał za to chłostać, to bym mu pokazała słabą płeć, a raczej gdzie raki zimują.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby w Polsce, za noszenie przez kobietę spodni, była kara chłosty, to chyba byśmy wszystkie oberwały. Może tylko moja mama uniknęłaby kary, bo nigdy w życiu nie miala założone spodni. )
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Gdyby w Polsce, za noszenie przez kobietę spodni, była kara chłosty, to chyba byśmy wszystkie oberwały. Może tylko moja mama uniknęłaby kary, bo nigdy w życiu nie miala założone spodni. ) No wlasnie.....dlaczego nie chodzicie w spodniczkach?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja ubieram spódniczkę "od wielkiego święta"
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja ubieram spódniczkę "od wielkiego święta" A dlaczego "od wielkiego swieta?" My to lubimy!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
No wlasnie.....dlaczego nie chodzicie w spodniczkach? A właśnie chodzę w spódniczkach, sukienkach, ale na rower lub różne wycieczki zakładam spodnie. Właściwie Twoje pytanie Adamie jest bardzo dwuznaczne, powstrzymaj się na przyszłość. Wyjaśnię tylko, że gdyby jakiś facet narzucał mi wciągnięcie na siebie sukienki zamiast spodni, gdy ja mam inne zdanie w danym momencie, to on lądując na glebę nie dostałby ode mnie karimaty
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja ubieram spódniczkę "od wielkiego ¶więta" A dlaczego "od wielkiego swieta?" My to lubimy!!!! I dlatego właśnie od "wielkiego święta" . Jest, w końcu, równouprawnienie czy nie, do jasnej.. )
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
W spodniach wygodniej ,ubiera się szybko ,nie sprawdza oczek w rajstopach ,zakłada wygodne buty [ bo do spódnicy musza być szpilowate lub koturnowate w płaskich niezabardzo] Można wszędze przysiąść ,schylić się ,bezpiecznie wysiadać z autobusu i chodzić po schodach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jasne "Rutka". Jeśli się panom coś nie podoba, to sami mogą chodzić w spódniczkach.
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Mało to w kraju sukienkowych,specjalistów od damskiej kanalizacji
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kto za komuny widział takie rozwarstwienie wynagrodzeń?
Te wysokie premie jak i wysokie wynagrodzenia czemuś służą. Czemu?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Czy się stoi czy sie lezy 5,73 pounds per hour sie nalezy
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
Czy ktoś oprócz prowadzących własną działalność nie pracuje według stawki godzinowej (lub miesięcznej z określoną ilością godzin)? W sumie to ochrona pracownika, bo w przypadku braku zajęcia to pracodawca się przejmuje, a nie on.
|
|
|
|
|
|
|
|