ali
Go
|
Zadzwoniłam do Optyka i dowiedziałam się że szkła kosztują około 1000 zł, zaś oprawka do nich powyżej 300 zł. Oczywiście żałuję, że nie mieli tam lepszych wieści.
przesada za lekkie szkła z bajerami i wiecznymi ramami płaciłem około 400 zł co prawda nie 26
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko dobrze, tylko nie podoba mi się to, że osoby opiekujące się małymi dzićmi, mogłyby skorzystać z takiej formy kary i niekoniecznie wyszłoby to na dobre tym dzieciom Tu trzeba by było podejść bardzo ostrożnie i indywidualnie, głównie patrząc na rodzaj wykroczenia. Często jest tak, że rodzina dopiero odetchnie, gdy delikwenta zamkną, ale jeśli będzie z taką obrożą na wolności, to niekoniecznie musi sytuacja się poprawić.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No nie wiem czy to takie dobre po pierwsze to samo PRAWO powoduje ze "każdy z nas" jest przestępca więc więzienia muszom być pełne!! a co jak któregoś dnia będziesz miał wszczepiony chip i jeśli jakiemuś clerkowi zachce się cię ukarac to po prostu cię "odłączy" ??????????????????? wtedy to już nawet (wybuchająca) obroża na szyji nie będzie potrzebna ;P
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Zawsze się można szybciutko przeprowadzić do normalnego kraju. Choćby i dziś, jeśli trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam nie narzekam... ) ...a w dodatku to jestem na wskroś przesiąknięta patriotyzmem, to ważniejsze dla mnie niż jedzenie ) ...jaki piękny ten nasz k-raj )
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Zawsze się można szybciutko przeprowadzić do normalnego kraju. Choćby i dzi¶, je¶li trzeba. Są takie ??
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
No pewnie! Tylko bocianów, brzeziny i łąk takich jak tu nie ma
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...orginalnie...i przynajmniej policja ruszyła swoje cztery litery )
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Ja też jestem niewyedukowany! Kurna kto mi wysle swietlówki! ) Chyba że? Aaa....gorąco, gorąco )))
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla mnie najnowszą historią Polski, jest to, że w końcu podłączyli mi internet w sieci. Siedziałam dzisiaj z laptopem, który ma inne łącze )
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
a co jak któregoś dnia będziesz miał wszczepiony chip...
To jest tylko kwestia czasu i ludzie sami o to poproszą jeszcze tylko kilka WTC i będą wszczepiać i nosić z pokorą tak jak teraz bez gadki przyjmują i popierają lotniskowe kontrole na przykład
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Albo ktoś zrobił niemiły żart, albo gość chciał swoim Kazikiem zająć miejsce innego Kazia, bankiera, w rubryce "amant roku". Zawsze mnie ciekawi, kto też znajduje takich ludzi w tych ciemnych zakamarkach Internetu; może chłopcy druha Antoniego po 17-dniowym szkoleniu pracują i przy okazji wpadają na takie krowie placki? ;P
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
...ja ich praktycznie nie znam...tam w każdej wiosce, połowa to rodzina..mąż aż na Wybrzeże musiał się wybrać, żeby znaleźć żonę która nie byłaby krewną.. ) Dziadek albo pradziadek męża widocznie miał rower...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...widocznie tak było, nie chwalili się )...bo wszyscy Polacy to jedna rodzina... PS. Masz spore braki do nadrobienia w czytaniu na Forum..mam nadzieję, że nie będziesz się przy tym nudził ))
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|