Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12137789 razy)
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja wolę sama się zabezpieczyć na stare lata, niż czekać na wegetację na państwowej emeryturze. A na te dodatkowe fundusze emerytalne - też wolę nie liczyć. Pod tym względem jestem sceptyczna. Lubię wiedzieć co mam i na co mogę być pewna. Np. gdyby moja mama nie wynajmowała części domu, to emerytura nie starczała by jej na wszystkie opłaty.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za rok - przy nowych badaniach - może wyjść całkim inna konkluzja..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..miało być całkiem..
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A gdzie słowa o napaści na Polskę? Gdzie o Katyniu..?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Bardzo piękne zrównoważone przemówienienie, a do tego to Pan Putin, jako przedstawiciel "wrogiego" mocarstwa zrobił łaskę, że przyjechał do Polski, a nie odwrotnie! "Nasz najlepszy sojusznik" przysłał tylko jakiegoś emerytowanego wojskowego, co dobitnie świadczy o zainteresowaniu Polską w US
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie znalazłam wczorajszego wystąpienia Angeli Merkel. Może ktoś z Państwa ma link? Ponoć żaden z wczorajszych mówców jej nie dorównał. My też niemało mamy na sumieniu, ale czujemy się w prawie szukać sobie usprawiedliwienia innym go odmawiając. Tymczasem inni robią to samo. Co innego Niemcy, którzy nie udają, że nie wiedzą iż nie byli aniołami. Może powinniśmy skorzystać z tego wzoru? Ciekawy wywiad - http://wyborcza.pl/1,75248,6986378,Jak_zgineli_sowieccy_jency_1920_roku_.html?as=1&ias=4&startsz=x
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Bardzo piękne zrównoważone przemówienienie, a do tego to Pan Putin, jako przedstawiciel "wrogiego" mocarstwa zrobił łaskę, że przyjechał do Polski, a nie odwrotnie! "Nasz najlepszy sojusznik" przysłał tylko jakiegoś emerytowanego wojskowego, co dobitnie świadczy o zainteresowaniu Polską w US jak zwykle putał/ kręcił prawdę przemilczał nie odciął się od mordów sowieckich tylko je usprawiedliwiał
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Małgosia, dziękuję za linki.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Komedia. Dobrze, że się takie pomysły krytykuje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widać, że te przepisy wymyślili panowie, którzy dziećmi nie musieli się zajmować i uznawali to za wyłączny obowiązek kobiet.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|