Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Michał, dzięki. Tobie również życzę błogostanu ))
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jeśli poważnie to ja na wszelki wypadek wyślę Pani Kwaśniewskiej dyskusję z blogu Owczarka (08-10.03.2008) wskazującą ważne różnice między Dniem a Świętem. Widziałam ją kiedyś jak skladała wyjaśnienia Sejmowej Komisji Śledczej i wrażenie jakie wtedy zostawiła jest nie do zatarcia, dla przesłuchujących z pewnością także.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A czy w ramach parytetu jest ewentualnie jakaś lepsza kandydatka?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ciekawe pytanie. Ja bym postawiła na @ Magrud z blogów politycznych "Polityki".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Właśnie w tym problem, że nawet jak się ustali parytet, to normalne Kobiety (i nie tylko) nie będą chciały kandydować, bo kto dobrowolnie i świadomie może sobie chcieć robić źle?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A czy w ramach parytetu jest ewentualnie jakaś lepsza kandydatka?
Wspominałeś kiedyś, że Twoja Żona byłaby idealną kandydatką, gdyby tylko zgodziła się kandydować. I jak? Udało się Tobie namówić?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Właśnie w tym problem, że nawet jak się ustali parytet, to normalne Kobiety (i nie tylko) nie będą chciały kandydować, bo kto dobrowolnie i świadomie może sobie chcieć robić źle?
Mówiliśmy o kandydace na prezydenta i tylko mojej kandydatce. Magrud jest świetną osobą, daj Boże każdemu takie kwalifikacje. Polityka to jej pasja. Co do parytetów, to kto wie czy panowie zarządzający partiami i decydujący o tym kogo wpiszą na te listy nie będą chcieć szarych myszek w miejsce tych z charakterem. Ale od czegoś i tak trzeba zacząć, jesteśmy zapóźnieni.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Wspominałeś kiedyś, że Twoja Żona byłaby idealną kandydatką, gdyby tylko zgodziła się kandydować. I jak? Udało się Tobie namówić? Ania jest Prezydentową (a nawet Królową) na swoim i niech tak zostanie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa, ja się tym wcześniej nie interesowałam i naprawdę nie wiem od kogo zależy to - kto jest umieszczony na listach kandydatów np. na prezydenta? Oświecisz mnie trochę?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ania jest Prezydentową na swoim i niech tak zostanie! U Ciebie jest duża pewność. Mój mąż nigdy nie wie - czego się może po mnie spodziewać
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Mój mąż nigdy nie wie - czego się może po mnie spodziewać ... Pewnie ma racje! Jak by przyszlo co do czego, to moge zostac twoim doradca!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jeśli ktoś jest nieprzewidywalny, może być utrapieniem... "Spontany" to się robi w nastoletnim wieku chyba?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...Mój m±ż nigdy nie wie - czego się może po mnie spodziewać ... Pewnie ma racje! Jak by przyszlo co do czego, to moge zostac twoim doradca! ...chyba bym się nie wypłaciła, wysokiej klasy "specjaliści" są w cenie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli ktoś jest nieprzewidywalny, może być utrapieniem... "Spontany" to się robi w nastoletnim wieku chyba? ..U mnie jest wszystko z opóźnieniem.. ..nawet ten nastoletni wiek przyszedł za późno..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Nigdy nie jest "za późno", póki "Krebs" się kręci...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co do parytetów, to kto wie czy panowie zarządzający partiami i decydujący o tym kogo wpiszą na te listy nie będą chcieć szarych myszek w miejsce tych z charakterem. Ale od czegoś i tak trzeba zacząć, jesteśmy zapóźnieni.
..jednak pisałaś wcześniej, kto wpisuje kandydatów na listy..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nigdy nie jest "za późno", póki "Krebs" się kręci... ..otóż to...
|
|
|
|
|
|
|
|