Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12138644 razy)
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli ktoś jest nieprzewidywalny, może być utrapieniem... "Spontany" to się robi w nastoletnim wieku chyba? ..U mnie jest wszystko z opóźnieniem.. ..nawet ten nastoletni wiek przyszedł za późno.. Ja mam tu na myśli naukę, zmianę nawyków żywieniowych, no i bieganie...mam nadzieję, że myślimy o tym samym..moja "nieprzewidywalność" nie jest znowu takim strasznym utrapieniem..mąż jeszcze nie zwariował, nawet o rozwodzie nie napomknął.. ..wytrzymały chłopak..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Ekonomię Polityczną Kapitalizmu, oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
a gdzie będzie ten artykuł o A.Tysiac tego ksiedza
a pomijając wszystko to ciekawe jak to sprawę odbierze dziecko za parę lat jak sie spyta mamusi o co chodziło i czemu była taka sławna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I bardzo dobrze, że Pani Alicja Tysiąc wygrała. Ciekawe, jakby zareagowali na możliwość utraty wzroku ci, którzy ją oskarżają? Co zrobiliby, gdyby sami musieli wybierać?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
a gdzie będzie ten artykuł o A.Tysiac tego ksiedza
a pomijając wszystko to ciekawe jak to sprawę odbierze dziecko za parę lat jak sie spyta mamusi o co chodziło i czemu była taka sławna
Pani Alicja nie byłaby sławna, gdyby różni redaktorzy nie chcieli z jej problemów dobrze żyć. Autorzy tekstów mają wierszówkę, redaktorzy może i nagrody z zysków. Bo że nie nosili jak i nie noszą się z zamiarem pomocy ja nie wątpię. Urządzili kobiecie i jej dzieciom reality show i brakuje im jedynie żeby żal schowała pod dywan. Mało im, że ma jest niemalże niewidoma. Mało, że bieda u niej aż piszczy. Zresztą na kogoś zamożnego może by tak nie napadano, bo i odszkodowania spodziewałby się może w milionach nie tysiącach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|