renia
|
Zarabia na dobrze sprzedającej się gazecie. A kto promuje zabijanie dzieci? Napewno odpiszesz, że Pani Alicja. Nawet jeśli ona popełniła grzech, to czy Kościół powinien ją publiczie potępiać? Czy da ludzi, którzy nie grzeszą? Czy Kościół nie mówi o wybaczaniu?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Zarabia na dobrze sprzedającej się gazecie. A kto promuje zabijanie dzieci? Napewno odpiszesz, że Pani Alicja. Nawet jeśli ona popełniła grzech, to czy Kościół powinien ją publiczie potępiać? Czy da ludzi, którzy nie grzeszą? Czy Kościół nie mówi o wybaczaniu?
zarabia? masz jakieś dane pani A.T. promuje aczkolwiek nie wiem czy świadomie może tylko dla kasy . aby coś przebaczyć to chyba ktoś musi przyznać sie do błędu /grzechu jakoś nie mogę objąć tego rozumem :0 jak osoba która teraz podgrzewa mleko zniczem i boi sie wyjść z domu bo w takim jest stanie psychicznym 3-4 tygodnie temu występowała u Lisa przed milionami słuchaczy i naprawdę nie wyglądała na osobę mającą problemy z pokazaniem siebie i wykrzyczeniem swoich racji
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
" - delikatny to Ty nigdy nie byłeś, ale tym razem to już przegiąłeś.
kiedyś uważałem że z ludźmi trza delikatnie ale doszedłem, że jest to oszukiwanie samego siebie i innych jest to droga do nikąd jak ktoś sam nie potrafi wziąć się za siebie, myśleć i nie papugować skuteczne jest tylko wbicie go w glebę wtedy jak jest coś wart i zostały mu resztki logicznego myślenia sam się otrząśnie to tak na wstępie a co się tyczy Teresy to ona nie tylko tu , namolnie pastuje/papuguje/ nie znając całokształtu sytuacji opowiada bajki nie tylko ja mam takie wrażenie, inni też, sama nas w tym przekonaniu utwierdza ponieważ na zadane pytania nie odpowiada
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
a wiesz co to jest hipokryzja? a to to właśnie co napisałaś bufonom nikt nie może wybaczyć już jeden tak chciał, Bolkiem go zwali ps. chcąc uzyskać wybaczenie należy przyznać się do błędu okazać skruche prosić o wybaczenie i obiecać poprawe
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.. kiedyś uważałem że z ludźmi trza delikatnie...
Ja nadal tak uważam ..chociaż co do niektórych nie można być delikatnym ,bo albo nie zasługują na to, albo wykorzystają to zaraz..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"renia" każde "ali" trafi (jak w banku) na swoje "are"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja żałuję (moja bardzo wielka wina), że zaczęłam pisać w tym wątku. Tu nie można mieć swojego zdania. Okazuję skruchę i proszę o przebaczenie..
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Ja żałuję (moja bardzo wielka wina), że zaczęłam pisać w tym wątku. Tu nie można mieć swojego zdania. Okazuję skruchę i proszę o przebaczenie.. ale czemu bo temat nie jest lekki pozdrowienia Reniu
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Okazuję skruchę i proszę o przebaczenie.. przebaczamy i prosimy o przebaczenie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Okazuję skruchę i proszę o przebaczenie.. przebaczamy i prosimy o przebaczenie Jest OK
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
... kiedyś uważałem że z ludźmi trza delikatnie... Ali na pewno lepiej jest jak masz ten "komfort", ze mozesz "delikatnie". Ale sytuacje wymagaja rowniez "agresji". Gdyby tak nie bylo to zawody "sluzb" by wyginely. Wojny? Kto tego pragnie? A jednak trwa to od tysiecy lat do dzisiaj!!! Jaka recepta? Moje rozwiazanie jest proste: szanujmy te 10% populacji, ktore jest "lepsze". Wiem, ze to falszywie "brzmi", ale innej drogi chyba niema, niestety! .
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
"renia" każde "ali" trafi (jak w banku) na swoje "are" ale tylko w przypadku "brumbaczenia"
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Jaka recepta? Moje rozwiazanie jest proste: szanujmy te 10% populacji, ktore jest "lepsze". Wiem, ze to falszywie "brzmi", ale innej drogi chyba niema, niestety! . misiek lepiej silniej się czochraj nima tego że nie ma innego wyjścia jest znacznie bezpieczniejsze 10% to masa krytyczna poniżej czeka cie dno trza bezwarunkowo to zmienić
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Post nie jest OT PS Przypominam, ............. wspominałem już "gdzieś tu" kilka lat temu. Dziękuję Szanujesz "moją energię", to radosne. Zrobię wszystko* aby Twoja "para nie poszła w gwizdek". *- stan możliwości na dzień 31-10-2009. "Michał" - ja tutaj słyszę wyraźnie męski szowinizm. A czy można zarządzać krajem gorzej, niż to zrobili mężczyźni? Reniu Można zgadzam się z Michałem, ale rozwinę "po swojemu" tę myśl. Tropicielko moja miła , to nie byli Mężczyźni.............................. ale będą(nie wiem jeszcze kiedy). Ali, Tereso!".... wasze swary NIE są głupie, ale i tak (niewłaściwie postępując) skończymy w zupie". Zobaczcie! Węglowodanik, a wie co go "czeka" . Ali- Teresa to wspaniała Kobieta. W miarę swoich możliwości 'hałasuje", bo jej instynkt i intuicja podpowiada, że (ogólnie)samce sobie nie radzą. Jesteś wartościową osobą, jestem o tym przekonany. Przekomarzając się- tracicie energię, czy o to chodzi? Jestem innego zdania, ale nie narzucam go. Tereso- nasza KOCS'owa Matko , "czytam" Cię jak umiem najlepiej i na dzień dzisiejszy tyle mogę dla Ciebie zrobić. Jutro wybieram się na spacer po "DO" i "DD" w poszukiwaniu informacji o MORGANO. Nie poznam Go osobiście i stąd ten pomysł, bo czuję lekki dyskomfort.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dziś Dziady. Od zmroku karmienie dusz!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zmarł Jan Wejchert. Zmagał się z białaczką. Ufał lekarzom. Szkoda, że nie było Mu dane poznać dobroczynnych skutków dzieła dr Jana Kwaśniewskiego, wielka szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Łukasz Fołtyn: "... ale po co lewica ma tłumaczyć systemowe przyczyny korupcji, skoro system generuje o wiele większe problemy- biedę, masowe bezrobocie, emigrację, dług publiczny, itp? Chyba że ma podkręcać dalej antykorupcyjne nastroje, które potem i tak ostatecznie wykorzysta prawicowy (pseudo)populizm... Poza tym w socjaliźmie też będzie zdarzać się korupcja, więc nie jest to akurat zjawisko zarezerwowane dla kapitalizmu... Stąd właśnie lewica powinna sięgać do innych "tematów-problemów"... " - http://lewica.pl/f_test/index.php?fuse=messages.20293 .
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
ale tylko w przypadku "brumbaczenia" Na "brumbaczenie" były "misiowanki"
|