Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To są dane z 30 października
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
To są dane z 30 października a którego roku?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Doza wirusa kalifornijki w US kosztuje 24,99 US$ - diamentowy interes ta szczepionka!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Domyślam się, że propozycja wejścia do radiowozu to "danie szansy" powrotu do "normalności". Całość przypomina pewną baśń pewnego pana Andersena. Tu rola "dziecka" przypadła "dorosłym".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten artukuł i film - zrobiły na mnie takie wrażenie, że nie wiem co "powiedzieć".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję. Śliczne żółteczka. Bardzo zdolna jest nasza Ewa. Mamy szczęście Zgadzam się z tym całkowicie - świetna jest nasza Ewa. Naprawdę mamy szczęście.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Daniel,juz tak dawno probowal nas zarazic miloscia. Moze to jednak brak milosci do drugiego czlowieka szybciej Planete nasza jak rowniez nas samych zgubi ????? A twierdzicie,ze komsumpcja????
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
List dostałam:
"Witam, Podobno jak człowiek nastawiony jest optymistycznie to wiedzie mu się lepiej a przynajmniej tak to odczuwa /szklanka do połowy pełna a nie od połowy pusta/ Tylko wydaje mi się, że karzą nam rządzący być optymistami a oni zaklinają rzeczywistość i udają optymistów a nic sensownego nie robią. Przy takim ich rządzących optymiźmie ja zaczynam się ich bać i staję się pesymistką. Zresztą po ostatniej wypowiedzi Lecha Wałęsy ,nie będę go już tytułować byłym prezydentem, powinnam jako osoba z mniejszości religijnej znać swoje miejsce w kraju "powiedział, że skoro stanowię 1% to i mój krzyż powieszony np w szkole powinien być jeżeli chodzi o wielkość w odpowiedniej proporcji do wielkości krzyża katolickiego jako większości. Pomijając czy ja jestem za tym żeby krzyże wieszać w szkołąch, urzędach itp. To ja mam ochotę tego "mędrca UE zapytać to ja może podatki też w proporcji do tak pojętych przez niego moich praw w RP. I on jest autorytetem PO. To ja już wiem dlaczego PO wyrzuca ludzi ze stanowisk z tak zwanych mniejszości. Pozdrawim i przepraszam za przydługą refleksję osobistą. PT" (inicjały imienia i nazwiska zmienione na życzenie nadawcy - TS)
|
|
|
|
|
|
|
|