Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
JKM: http://fakty.interia.pl/tylko_u_nas/news/zaczal-sie-nowy-rok,1418822,3439"Jak nie dać się oszukać? Najlepiej: w telewizji oglądać wyłącznie mecze, filmy i sztuki teatralne. Żadnych "Faktów", "dzienników" i "Wiadomości" - i żadnych audycyj politycznych, bo tam ONI Was szpikują kłamstwami. Kto nie potrafi tego demaskować - a ONI są sprytni - niech po prostu nie ogląda. Prawdy jest tam tyle, co w ogłoszeniach o zaletach proszków do prania." - JKM
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
JKM: http://fakty.interia.pl/tylko_u_nas/news/zaczal-sie-nowy-rok,1418822,3439"Jak nie dać się oszukać? Najlepiej: w telewizji oglądać wyłącznie mecze, filmy i sztuki teatralne. Żadnych "Faktów", "dzienników" i "Wiadomości" - i żadnych audycyj politycznych, bo tam ONI Was szpikują kłamstwami. Kto nie potrafi tego demaskować - a ONI są sprytni - niech po prostu nie ogląda. Prawdy jest tam tyle, co w ogłoszeniach o zaletach proszków do prania." - JKM Poglądy JKM mogą być czasem szokujące, ale w wielu przypadkach zgadzam się z nimi. Należy tylko żałować, że wielu w nim widzi tylko dziwaka. Kiedy mam okazję, kupuję "najwyższy CZAS". Niestety, jest to periodyk dość niszowy i trudno go trafić.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
A co myślicie o pomyśle szefa NFZ - kontrolowana eutanazja?
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
JKM: http://fakty.interia.pl/tylko_u_nas/news/zaczal-sie-nowy-rok,1418822,3439 Ja z koleji podczytuje jego Blog ,i zdziwisz sie ale jak jest okazja to na Niego głosuje , bo mam gdzieś sondaze i te wielkie nienawistne partie "Jak nie dać się oszukać? Najlepiej: w telewizji oglądać wyłącznie mecze, filmy i sztuki teatralne. Żadnych "Faktów", "dzienników" i "Wiadomości" - i żadnych audycyj politycznych, bo tam ONI Was szpikują kłamstwami. Kto nie potrafi tego demaskować - a ONI są sprytni - niech po prostu nie ogląda. Prawdy jest tam tyle, co w ogłoszeniach o zaletach proszków do prania." - JKM Poglądy JKM mogą być czasem szokujące, ale w wielu przypadkach zgadzam się z nimi. Należy tylko żałować, że wielu w nim widzi tylko dziwaka. Kiedy mam okazję, kupuję "najwyższy CZAS". Niestety, jest to periodyk dość niszowy i trudno go trafić. Ja z koleji podczytuje jego Blog ,i zdziwisz sie ale jak jest okazja to na Niego głosuje , bo mam gdzieś sondaze i te wielkie nienawistne partie
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Ja z koleji podczytuje jego Blog ,i zdziwisz sie ale jak jest okazja to na Niego głosuje , bo mam gdzieś sondaze i te wielkie nienawistne partie tak skopiowałam ,ze sama na kopii wyszłam
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Cieszę się, że nie jestem odosobniony
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe spojrzenie z "drugiej strony". Trochę szokujące.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Czytanie takiej literatury grozi nadciśnieniem, zawałem, udarem i temuż podobnież... Nic tu nie pomoże, nawet DO
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Inni z upodobaniem oglądają horrory, dla mnie nie do przyjęcia taka rozrywka.
Ta książka też rozrywką nie jest, spodziewałam się po dokumentach przeczytanych na stronie internetowej.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby to była sytuacja przejściowa - to pół biedy, ale tutaj się stale pogarsza. Tak, że sytuacja faktycznie może być przejściowa do..gorszej..
|
|
|
|
|
|
|
|