adamel
Go
|
Czyżby podatki, które zapewne płacisz, to było za mało i szukasz możliwości, aby wspomóc tych...?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aż tak źle ze mną nie jest..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Diametralnie różne tematy, Tereso. Jesteś dla mnie nieodgadniona
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
" Co to za władca..." Myślę, że oczekiwanie oddolnej inicjatywy teraz, kiedy już dawno zdyskredytowaliśmy każdy ruch, pochodzący "z ludu", to trochę za późno. Ludzie zbyt na świeżo mają prawdę o ruchu solidarnościowym, aby wierzyli, że kolejny ruch tego typu miał zmienić ich los... Wielu nie rozumie, dlaczego, dochodząc do władzy "solidarnościowcy" nie byli zainteresowani realizacją 21 postulatów, tylko parli do ustanowienia takiego porządku, który tę realizację po prostu odrzucał. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Adamel, moje pytanie miało związek ze stwierdzeniem o nieodgadnieniu...
Mam nadzieję, że rządzący przejrzą, się zreflektują.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Refleksja ma związek z faktem, że ktoś coś "pod marynarą" ma, a tutaj mnie widzę związku, "za duży"jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słuszni bronisz "ściany" wschodniej przed generalizacją, która zawsze jest krzywdząca. Jeśli są różnice - to nie powinni być krytykowani poszkodowani.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
To co się zapowiada Polsce B niczym się nie różni od innych wykluczeń, których jest na kopy w wielu płaszczyznach. Myśl przewodnia naszej rzeczywistości to pogarda, to tak wszechstronny środek wyrazu że starczy go każdemu. Mam coś na a'propos - http://www.radiownet.pl/radio/wpis/2699/ , bardzo świeże nagranie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Horror z happy endem. Dobrze, że są ludzie, którzy mają "serce". PS. Ładnie "Ewa" wygląda..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Jeśli PO poprze w Wyborach Cimoszewicza (to najlepszy kandydat obecnie) - pójdę zagłosować na niego - pierwszy raz - od powstania "demokracji".
A ja sie dowiedziałem o decyzji premiera dopiero ze szkła kontaktowego. Jeżeli dotrzyma słowa to muszę przyznac, że mi "zaimponuje". Szkoda, że pan Buzek jest już zajęty Pasował by na prezydenta - opanowany, jezyki, bez jadu. Z obecnych kandydatów niestety żaden mi nie pasuje
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
ech szkoda słów skoro w tej postkomuszej demonkracji musisz stawiać na komuszy pomiot
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Szkoda słów! To dziw, że "żółć" cię jeszcze nie zalała do końca!
|
|
|
|
|
|
|
|